Kene Kovucu

265 görüntüleme
F

Funda Y.

24 Ağustos 2026 21:48
Merhaba bebeğim 1 yaşında oldu siveno marka kene ve sinek kovucu aldım ama 3 yaş sonrası kullanılabilir diye söyledi sanırım osman hoca hatırlayan var mı şuanda o markayı kullanabilir miyim
A

Arzu.G

24 Ağustos 2026 22:17
Genel olarak 2 yaş altına kıyafet üzerine sıkılması öneriliyor, ben 1 yaşındayken bacaklarına kollarına direkt tenine de kullanmıştım
F

Funda Y.

25 Ağustos 2026 00:55
Arzu.G
Genel olarak 2 yaş altına kıyafet üzerine sıkılması öneriliyor, ben 1 yaşındayken bacaklarına kollarına direkt tenine de kullanmıştım
Anladım, bende almıştım sonra böyle duyduğum için kullanmadım 3 yaşını beklersem de tarihi geçicek ona göre başkasına vermeyi düşünüyorum en iyisi doktoruna sorayım
A

Arzu.G

25 Ağustos 2026 01:02
Funda Yılmaz
Anladım, bende almıştım sonra böyle duyduğum için kullanmadım 3 yaşını beklersem de tarihi geçicek ona göre başkasına vermeyi düşünüyorum en iyisi doktoruna sorayım
İçerikleri doğal olduğu için açıldıktan sonra 6aydan fazla bekletmemek gerekiyormuş
F

Funda Y.

25 Ağustos 2026 01:02
Arzu.G
İçerikleri doğal olduğu için açıldıktan sonra 6aydan fazla bekletmemek gerekiyormuş
Evet dayanmaz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir