Kendini Kusturacak

77 görüntüleme
H

H.Nur

23 Şubat 2026 18:53
Bebeğim 6,5 aylık son 2-3 haftadır elini parmaklarını boğazına kadar sokup kendini kusturuyor ve kusmasa da öğürüp öksürüyor. Bunu neden yapıyor???. Yaptığında ciddi bir şekilde “hayır” deyip elini çekiyorum ama gözümün içine bakıp gülüyor, neden yapar ve nasıl bıraktırabilirim?
N

Nurşen ..

23 Şubat 2026 19:30
Oral dönemde bebekler yapıyorlar bunu benim de bebeğim 6 aylık ve o da sürekli yapıyo dişlerini de kaşıyo bu sayede çok takılmayalım geçer diye düşünüyorum
S

Selma ..

23 Şubat 2026 20:01
Tam üzerine bu konu denk geldi benim kızım da 6 aylık olmak üzere bu aralar beş parmağının beşini de sokup öğürüyor çıkarıp yapma hayır diyorum ama inadına gibi gülüp tekrar sokuyor
H

H.Nur

23 Şubat 2026 20:15
Aynı ayynııı sağlıklı olsunlar da başka bir şey istemiyorum tüm kusmalara lekelere dağınıklığa razıyım
E

Eda B.

23 Şubat 2026 20:52
Bizim bebeklerimiz aynı ay ve gündeler sizi bu yüzden takibe almıştım hafta hafta ne yaşarsak aynılarını yaşıyoruz hiç merak etmeyin oral dönemin keşiflerinin bir temsili bunlar gelişimin büyük göstergeleri ☺️
H

H.Nur

23 Şubat 2026 21:43
💞💞 çok teşekkür ederim içim rahatladı, evet ben de sizi takip ediyormuşum 🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir