Kendini Kasma
224 görüntüleme
P
Pınar ..
22 Mayıs 2026 00:36
Bebegim duzeltilmis 9 aylik bisey istemediginde veya mutlu oldugunda ikisindede kendini kasıyor ellerini yumruk yapip mesela babasi disardan gelince kendini kasıyor hani mutlu oldugunu boyle belli ediyor gulmek yerine normalmi kizlar
D
Dilara İ.
22 Mayıs 2026 00:46
Göz teması var mı senin mimiklerine gülüyo mu seninle iletişim kuruyo mu ona bak bende çok fazla kuruntu yapıyordum benim oğlumda kendini çok kasardı şimdi çok nadir yapıyor geçiyo yani 14 aylık şuan 🥰çocukları çok da fazla irdelememek lazım cidden sosyal medya biz anneleri mahfediyor her çocuk kendine hastır kimsenin çocuğuyla kıyaslama hiçbir zaman nedense biz hep bizimkilerden iyilerle kıyaslıyoruz hiç daha beterini görmüyo gözümüz o yüzden benden sana tavsiye elinden geleni yap ama irdeleme 🥰🫶🏼
F
Fatma Ö. D.
22 Mayıs 2026 01:13
Ayyy benimkide al beni diye yapıyor bu hareketi biz öyle yorumladık
B
Berfin Ö.
22 Mayıs 2026 07:50
Yapiyor bizimki de 9.5 ay kasiyor kendini dediginiz gibi
P
Pınar ..
22 Mayıs 2026 08:25
Gercekten artik dusunmekten kafayi yemek uzereyim her hareketi sanki anormalmis gibi gozume batiyor bide surekli sanki beni cekiyor karsima cikiyor kapaticam artik instagrami mimiklerime guluyor goz temasi var gel diyince anlayip geliyor hayir annecim priz tehlikeli dokunma dedigimde o an anliyor kotu bisey oldugunu ama ben konusmayinca yönümü cevirince devam ediyor hala babildama yok neden hala yapmiyor anlamadim hani karsisina gecip konusuyorum yavas yavas bekliyorum bi ses cikarsin diye sadece gulumsuyor hemen yuzunu ceviriyor sanki konusmakmi istemiyor bilmiyorum orayi anlamiyorum sohbet baslamiyor taklit hic yok
Yükleniyor...