Kendini Kasma
296 görüntüleme
U
Uğur D.
12 Haziran 2025 17:55
Hocam merhabalar 11 aylık kızım var, istediği bir şey olmayınca yada sinirlendiğinde ellerini sıkıp kendini kasıyor bu durum normal mi yoksa bir problem belirtisi olabilir mi?

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
13 Haziran 2025 16:11
Bu durum normalde bebeklerde de olabilir.
K
Kübra N. Y. Y.
17 Haziran 2025 20:15
Merhaba bizim oğlumuz da 10 aylık aynı durumu biz de yaşıyoruz çocuk nörolojisine götürdüm normal bir davranış şekli ama biz yine de eeg çekelim dediler onu bekliyorum aynı durumu okuyunca yazmak istedim biz de onu bekliyoruz
U
Uğur D.
21 Haziran 2025 20:33
Kübra hanım oğlunuzdaki bu durum durduk yere mi oluyor yoksa yabancı biri gördüğünde ve istediği bir şey olmadığında mı oluyor ve ne kadar sinirli acaba birde kendini kasarak mı sinirleniyor ve günde ne sıklıkla yapıyor, birde egg çekim sonucunuzuda çekildikten sonra paylaşırsanız çok sevinirim
K
Kübra G.
25 Haziran 2025 01:43
Merhaba, oğlum 8 aylık 7. Ayından sanırım bu hareketi yapıyor. Evde kedimiz var en çok ona yapıyor. Kediye dokunmak istiyor kedi izin vermeyip geri çekiliyor. Bu duruma tepki olarak ellerini yumruk yapıp kendini kasarak bağırmaya çalışıyor. İstediği bir şey olmadığında da aynı şeyi yapıyor. Babası işten geldiği ilk an görür görmez hemen onu almadı diye de yapıyor. Bu bir problem mi?
K
Kübra N. Y. Y.
26 Haziran 2025 20:28
Durduk yere de yaptığı oluyor bişeye ulaşmak istediğinde de yaptığı oluyor günde on kez tekrarlıyordur kesin pazartesi günü inşallah gidicez hastaneye randevusu var sonucunu burda sizle paylaşırım
K
Kübra N. Y. Y.
26 Haziran 2025 20:38
Kübra hanım bizde bilmiyoruz problem mi eşimle endişe ettik nörolojiye götürdüm ama çoğu kişi endişe edilecek bir durum değil dedi bakalım inşallah değildir