Kendini Arkaya Atıyor

171 görüntüleme
G

Gamze D.

15 Mayıs 2026 08:22
bebeğim 10 aylık ve sinirlendiğinde ağladığında yani memnuniyetsiz olduğunda oturduğu yerden kendini arkaya atıyor ve illaki kafasını vuruyır bir yerlere bunu nasıl engelleyebilirim nasıl kendini atmaması gerektiğini öğretebilirim normal midir?
B

Berrak B.

15 Mayıs 2026 08:26
Benim bebeğimde aynı kendini geriye doğru atıp kriz geçirir gibi ağlıyor tepiniyor
G

Gamze D.

15 Mayıs 2026 08:27
Berrak B
Benim bebeğimde aynı kendini geriye doğru atıp kriz geçirir gibi ağlıyor tepiniyor
işte kafasını vuruyor canı yanıyor sonra daha da ağlıyorlar ne yapmamız gerek acaba
B

Berrak B.

15 Mayıs 2026 08:29
Sanırım bu aylarda normal :( yarım saat önce kahvaltı yaptı oyun oynayalım dedim burnumdan getirdi. Kriz geçirir gibi ağla ağla. şuan emiyo 🤷🏻♀️ gün geçtikçe zorlaşıyor
G

Gamze D.

15 Mayıs 2026 12:31
Berrak B
Sanırım bu aylarda normal :( yarım saat önce kahvaltı yaptı oyun oynayalım dedim burnumdan getirdi. Kriz geçirir gibi ağla ağla. şuan emiyo 🤷🏻♀️ gün geçtikçe zorlaşıyor
bizimkide aşırı huy değiştirdi bu ay ayrılık kaygısı tavan, ağlayarak istediğini yaptırmaya çalışıyor bir huysuz memnuniyetsiz:)) olsun varsın sağlıkları yerinde olsun inşallah
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir