Kendine Vurma Bize Vurma ve Isırma
147 görüntüleme

Ezgi M. ..
23 Mayıs 2026 22:54
16 aylık bebeğim var istediği bir şey olmadığında ya da yapmasını istemediğim bir şeye engel olduğumda ya bana vuruyo ya kendi kafasına vuruyo en sonda da hırsını alamayıp ısırmaya çalışıyor sizde böyle bi durum oldu mu geçici bir şey mi her seferinde vurma vurmak kötü bir şey diyorum ya da bana vuramazsın diye net bi şekilde uyarıyorum ama yine yapıyor
A
Aycan K. K.
24 Mayıs 2026 00:06
18 aylık erkek bebeğim var aynı davranışlar bizde de mevcut ama gözlemlediğim kadarıyla diş çıkartma zamanında çok zorlandığında bunu yapıyor isirma eylemi 13 aylıkken daha fazlaydı bırakmıştı bu ara tekrarladı umarım geçici bir durumdur
A
Arzu.G
24 Mayıs 2026 00:08
Henüz konuşup derdini anlatamadığı için çok normal merak etmeyin .dikkat çekmek için yaptığı zaman gormezden gelin .her seferinde aynı ciddiyetle uyarmaya devam edin .zamanla unutacaktir

Ezgi M. ..
24 Mayıs 2026 00:42
Henüz konuşup derdini anlatamadığı için çok normal merak etmeyin .dikkat çekmek için yaptığı zaman gormezden gelin .her seferinde aynı ciddiyetle uyarmaya devam edin .zamanla unutacaktir
A
Arzu.G
24 Mayıs 2026 03:07
Ay inşallah ya gerçekten bu duruma çok üzülüyorum bize bi şey yapmasını geçtim kendi kendine vurmasına çok üzülüyorum

Ezgi M. ..
24 Mayıs 2026 08:07
Geçiyor üzülmeyin bizimki duvara vuruyodu kafasını o aylarda sinirlenince
A
Arzu.G
24 Mayıs 2026 11:09
Ayyy o da kötü ya bu çocuklar nerden öğreniyorlar bunları

Ezgi M. ..
24 Mayıs 2026 11:12
Valla içgüdüsel sanırım yoksa kafasını duvara vuran birini görmesi imkansız gibi :)
Yükleniyor...