Kendine Vurma
59 görüntüleme
S
Sevinç K. Ö.
18 Ağustos 2025 10:05
Bebeğim 13 aylık gün içinde başına özellikle kulağına vuruyor. Kafasını yanlışlıkla bir yere çarptığında kendisi bilerek aynı yere üst üste kafasını vurmaya devam ediyor. Her zaman değil ama gün içinde yapıyor. Diş ağrısı nedeniyle olabilir mi yoksa farklı bi durum söz konusu mu

Fadile B.
18 Ağustos 2025 10:40
Kendini rahatlatma.
Kulağa ne kadar garip gelse de, bu davranışı sergileyen çoğu yürümeye başlayan çocuk bunu rahatlamak için yapar. Uykuya dalarken, gecenin bir yarısı uyandıklarında, hatta uyurken bile başlarını ritmik olarak vururlar.
Google de buldum
Kulağa ne kadar garip gelse de, bu davranışı sergileyen çoğu yürümeye başlayan çocuk bunu rahatlamak için yapar. Uykuya dalarken, gecenin bir yarısı uyandıklarında, hatta uyurken bile başlarını ritmik olarak vururlar.
Google de buldum
N
Nazlı E. ..
18 Ağustos 2025 10:46
Bizde aynı durumdayız merak etmeyin😀gayat normal bence ifade etmek herkezde bir olmuyor benimki bana vuruyor saçımı yoluyor bence bebeğiniz size bişeyler anlatmak istiyor
S
Sevinç K. Ö.
18 Ağustos 2025 11:02
Yalnız olmadığıma sevindim ne yalan söyliyim 😄 benim de saçlarımı çok yoluyor ama diğer yaptığı şeyler biraz gözümü korkuttu açıkcası
S
Sevinç K. Ö.
18 Ağustos 2025 11:03
Teşekkür ederim fadile hanım 🙏🏻🌸
N
Nazlı E. ..
18 Ağustos 2025 11:09
Kafa atıyor olur olmaz şeylere ilgilenmediğimiz zamanlarda gülüyor kendi çapında komik bişey sanıyor kafayı kütletecek bir gün diye korkuyorum
S
Sevinç K. Ö.
18 Ağustos 2025 12:41
Zaten bu kafalarını vura vura düşe kalka iyi dayanıyor kemikleri 🫣