Kendi Yatağında Uyku

96 görüntüleme
E

Esra G.

30 Mayıs 2026 20:51
Sevgili anneler kızım bir yaşına girdi, kolik bir bebekti geceleri çok sık uyanıyordu çareyi yanımda yatırmakta buldum babayı başka odaya göndermiş olduk.malesef pişmanım bu duruma çünkü artık asla kendi yataginda uyumak istemiyor ben de artık bu durumdan yoruldum yataktan düşecek korkusu da var sürekli dönüyor zaten, kendi park yatağına yatırdığımda da çok sık uyanıyor neredeyse saat başı ya da yarım saatte bir. Böyle bir durum yaşayan var mı bu çocuğu yatağına nasıl alıştıracağım yardıma çok ihtiyacım var😔😔😔
M

Merve

30 Mayıs 2026 21:05
Benim bebeğimde 5 aylık odada biz yoksak park yatağında uyuyor kendimiz uyumak için yatağımıza yattığımızda bizimkide saat başı uyanıyor sürekli beşiğe eğilip müdahale etmekten yorulduğum içinde odaya girdiğim andan itibaren bende aramızda yatırmaya başladım bende bir çözüm bulamadım kimisi ihtiyacı var uyusun sizinle diyorda şimdi sizin yazdığınızı okuyorum acaba yanlış mı yapıyorum diye düşündüm bende tecrübe etmiş annelerin yorumlarını merak ediyorum
E

Esra G.

30 Mayıs 2026 21:10
Merve
Benim bebeğimde 5 aylık odada biz yoksak park yatağında uyuyor kendimiz uyumak için yatağımıza yattığımızda bizimkide saat başı uyanıyor sürekli beşiğe eğilip müdahale etmekten yorulduğum içinde odaya girdiğim andan itibaren bende aramızda yatırmaya başladım bende bir çözüm bulamadım kimisi ihtiyacı var uyusun sizinle diyorda şimdi sizin yazdığınızı okuyorum acaba yanlış mı yapıyorum diye düşündüm bende tecrübe etmiş annelerin yorumlarını merak ediyorum
Önce bizde aramızda yatıyorduk sonra babayı göndermeye kadar gitti üç kişi rahat olamayınca diğer türlü rahat oldu ama bu kez de benimle yatmaya alıştı artık kendi yatağında yatmasını istiyorum bakalım tecrübelerini paylaşmak isteyen olur belki
Fatma A. U.

Fatma A. U.

30 Mayıs 2026 21:12
Benim de kızım bir ay sonra bir yaşına girecek bizde aramızda yatırıyoruz nasıl ayırırız onu bilmiyorum çözüm bulursanız yazın lütfenn
O

Ozlem

30 Mayıs 2026 21:57
Benim kızımda park yatakta çok uyanıyordu uyurken çok hareket ettiği için. Dar geliyordu sanırım. Odasını ayırdım 11 aylıkken şimdiki yatağı büyük tek kişilik yatak. Orada çok güzel uyuyordu. Uyanmıyordu. Şimdi diş sürecine girdik uyanmalarımız oluyor. Kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama sizinde belki yatağı dar geldiği için olabilir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir