Kendi Oyun Kuramaması
157 görüntüleme
E
Esra K.
17 Haziran 2025 19:41
Merhaba
Oğlum neredeyse 22 aylık olacak fakat bir süre ekrana maruz kaldı günde ara ara olmak üzere ortalama yarım saat şuan yeni eve taşındık diye mi bilmiyorum önceden odasında oynardı şimdi asla dibimden ayrılmak istemiyor sürekli onunla vakit geçirmemi istiyor ekranı da kestim fakat hiç ilerleme kat edemedik 1 aydır öneriniz nedir?
Oğlum neredeyse 22 aylık olacak fakat bir süre ekrana maruz kaldı günde ara ara olmak üzere ortalama yarım saat şuan yeni eve taşındık diye mi bilmiyorum önceden odasında oynardı şimdi asla dibimden ayrılmak istemiyor sürekli onunla vakit geçirmemi istiyor ekranı da kestim fakat hiç ilerleme kat edemedik 1 aydır öneriniz nedir?

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
19 Haziran 2025 09:08
Çocuk gelişimi sürecinde genellikle sabırlı olmayı tavsiye ediyorum. Eğer çocuğunuz da özel bir sağlık sorunu yoksa zamanla kendi kendine oyun üretmeyi de oyunları çeşitlendirmeyi de başaracaktır. Bu sebeple sadece ona uygun ortam oluşturun ve ihtiyacı olduğunda müdahale etmek üzere onu gözleyin…
T
Tuğçe A.
25 Haziran 2025 08:17
Hocam benim oğlum da 2.5 yaşında, biz ona ortam kurmaya çalıştıkça bizsiz oyun oynamıyor. Pedagogların dediğini de yaptım oyunda yönlendirme yaparak kendi ortamını yaratmaya imkan tanıdım ama yok kesinlikle bizsiz oynamıyor. Ne yapmam lazım. Bu arada hocam iyiki varsınız ♡