Kendi Kendine Uyuyan Bebek Var mı?

283 görüntüleme
R

Rabia Ş. ..

12 Ağustos 2026 21:49
Merhabalar, bebeğim 11 aylık olmak üzere ve artık 10 kilo civarında. Bir kaç ay öncesine kadar ağırlaşmaya başladığı için kucağımda pışpışlayarak uyutmak zorlaşmaya başladı. Şimdi gece uykularını bebek arabası ile dolaştırarak başlatıyorum. Ama merak ediyorum. Annecim artık uyumamız lazım diyerek yatağına yatırdığımız zamanlar oluyor mu? Geldi mi o zamanlar? Ya da bunu öğretmenin bir yolu var mı?
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Ağustos 2026 22:01
Benim oğlum bazen kendi başına uyuyor ben bu zamana kadar ayağımda veya kucağımda salayarak uyutmadim genelde emerek uyuyor ama bazı günler memeyi bırakıp arkasını dönüp kendi başına uyuyor yada yatağında oturduğumda yanında kendisi uyuyo tabi hergun böyle değil ama uyku düzenimiz var bunun bilincinde
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Ağustos 2026 22:02
Yeni 1 yaşına girdik bizde
Fatma A. U.

Fatma A. U.

12 Ağustos 2026 22:52
Bizimki nerdeyse 14 aylık olacak daha 30 dakika uyuduğunu hiç görmedim bırakın kendi başına uyumayı
A

Altınay A.

13 Ağustos 2026 00:03
Ben hep kucağımda uyuturdum ta ki kocama verene kadar. Ben kucakta yapamam dedi yanına yatırdı. Artık ben de öyle yapıyorum. Yatağa beraber yatıyoruz, uyuduktan sonra yatağına değiştiriyorum.
M

Merve G.

13 Ağustos 2026 00:06
Bebeğim 13 aylık olduğunda gündüz ve gece uykusu düzene girdi. Yatağına koyuyorum her gün aynı saatte uykusu olsun ya da olmasın. Bizim devam sütü içip müzikle uyuma rutinimiz var. En başta ağladı, beşiğinden inmek istedi, huysuzlandı ama her seferinde sakince uyku zamanı olduğunu söyledim. Strese girsem de belli etmedim. 1 hafta kadar sonra aynı saate bebeğim uyumak istedi. Şimdi de ne olursa olsun o saatleri asla değiştirmiyorum. Rahat ettim bebeğimde artık daha sakin ve mutlu oldu. Umarım sizde kendi rutininizi bulursunuz🙏🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir