Kendi Kendine Uyku
312 görüntüleme
S
Selin A.
6 Haziran 2026 00:06
4 ay 25 günlük kızım var. Son 3-4 gündür kendi kendine uykuya geçiyor ağlamadan. Bu duygusal olarak anneden kopukluğa neden olur mu acaba önceden sürekli kucağımda uykuya geçiyordu. Ben mi çok duygusal yaklaşıyorum sizce
N
Nur ..
6 Haziran 2026 00:32
Bebeğim 9.5 aylık olmak üzere her gün acaba ne zaman kendi kendine uykuya geçebilecek diye düşünüyorum 🫠 bence bu şekilde uyumaya başlamışken devam ettirin sürekli destekle uyutmak çok zor oluyo

Afranur K.
6 Haziran 2026 00:51
🧿🧿🧿🧿🧿
Başka bir şey demeyeceğim, her yerde söylemeyin. Bizim çocuk da uyumuyor falan diyin hatta. Uykusuzluktan ölüyorum diyin….
Başka bir şey demeyeceğim, her yerde söylemeyin. Bizim çocuk da uyumuyor falan diyin hatta. Uykusuzluktan ölüyorum diyin….
S
Selin A.
6 Haziran 2026 23:21
Bebeğim 9.5 aylık olmak üzere her gün acaba ne zaman kendi kendine uykuya geçebilecek diye düşünüyorum 🫠 bence bu şekilde uyumaya başlamışken devam ettirin sürekli destekle uyutmak çok zor oluyo
S
Selin A.
6 Haziran 2026 23:22
🧿🧿🧿🧿🧿
N
Nur ..
6 Haziran 2026 23:25
O zaman en kısa zamanda sizin için de aynı şeyi diliyorum 🌸
N
Nehar K.
8 Haziran 2026 10:06
41 kere maşallah. Uyku saatleri e dikkat ediyorsanız daha dogrusu bebegin sinyallerini güzel takip edoyirsunuz sanirim böylece stres yapmadan uyuyabiliyor. Siz yine de dillendirmeyin. [4.ay](4.ay) ataktan sonra bozulduk biz
T
Tuğbada
8 Haziran 2026 10:43
Saçmalama bırak uyusun 😂 inşallah hep öyle devam eder🧿🧿🧿
S
Selin A.
10 Haziran 2026 09:55
Saçmalama bırak uyusun 😂 inşallah hep öyle devam eder🧿🧿🧿
S
Selin A.
10 Haziran 2026 09:55
41 kere maşallah. Uyku saatleri e dikkat ediyorsanız daha dogrusu bebegin sinyallerini güzel takip edoyirsunuz sanirim böylece stres yapmadan uyuyabiliyor. Siz yine de dillendirmeyin. [4.ay](4.ay) ataktan sonra bozulduk biz
Yükleniyor...