Kendi Kendine Uyku

312 görüntüleme
S

Selin A.

6 Haziran 2026 00:06
4 ay 25 günlük kızım var. Son 3-4 gündür kendi kendine uykuya geçiyor ağlamadan. Bu duygusal olarak anneden kopukluğa neden olur mu acaba önceden sürekli kucağımda uykuya geçiyordu. Ben mi çok duygusal yaklaşıyorum sizce
N

Nur ..

6 Haziran 2026 00:32
Bebeğim 9.5 aylık olmak üzere her gün acaba ne zaman kendi kendine uykuya geçebilecek diye düşünüyorum 🫠 bence bu şekilde uyumaya başlamışken devam ettirin sürekli destekle uyutmak çok zor oluyo
Afranur K.

Afranur K.

6 Haziran 2026 00:51
🧿🧿🧿🧿🧿

Başka bir şey demeyeceğim, her yerde söylemeyin. Bizim çocuk da uyumuyor falan diyin hatta. Uykusuzluktan ölüyorum diyin….
S

Selin A.

6 Haziran 2026 23:21
Nur 🌸
Bebeğim 9.5 aylık olmak üzere her gün acaba ne zaman kendi kendine uykuya geçebilecek diye düşünüyorum 🫠 bence bu şekilde uyumaya başlamışken devam ettirin sürekli destekle uyutmak çok zor oluyo
O zaman en kısa zamanda sizin için de aynı şeyi diliyorum 🌸
S

Selin A.

6 Haziran 2026 23:22
Afranur Keskin
🧿🧿🧿🧿🧿

Başka bir şey demeyeceğim, her yerde söylemeyin. Bizim çocuk da uyumuyor falan diyin hatta. Uykusuzluktan ölüyorum diyin….
Beni güldürdünüz, teşekkür ederim ☺️
N

Nur ..

6 Haziran 2026 23:25
Selin Atahanli
O zaman en kısa zamanda sizin için de aynı şeyi diliyorum 🌸
Hepimizin bebeği için dua niyetine geçsin amiiiiiiiin 🫶🏻🐣
N

Nehar K.

8 Haziran 2026 10:06
41 kere maşallah. Uyku saatleri e dikkat ediyorsanız daha dogrusu bebegin sinyallerini güzel takip edoyirsunuz sanirim böylece stres yapmadan uyuyabiliyor. Siz yine de dillendirmeyin. [4.ay](4.ay) ataktan sonra bozulduk biz
T

Tuğbada

8 Haziran 2026 10:43
Saçmalama bırak uyusun 😂 inşallah hep öyle devam eder🧿🧿🧿
S

Selin A.

10 Haziran 2026 09:55
Tuğbada
Saçmalama bırak uyusun 😂 inşallah hep öyle devam eder🧿🧿🧿
Çok teşekkür ederim ☺️
S

Selin A.

10 Haziran 2026 09:55
Nehar Kara
41 kere maşallah. Uyku saatleri e dikkat ediyorsanız daha dogrusu bebegin sinyallerini güzel takip edoyirsunuz sanirim böylece stres yapmadan uyuyabiliyor. Siz yine de dillendirmeyin. [4.ay](4.ay) ataktan sonra bozulduk biz
Elimden geldiğince ☺️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir