Kendi Kendine Emmek İçin Uyanmıyor
133 görüntüleme
N
Nurçin B.
1 Ağustos 2025 10:37
Bebeğim 11 günlük ben uyandırmadan süte kalkmıyor bende en geç 3 saatte bir uyandırıp yediriyorum yemesi güzel ama yedikten sonra da hemen uyuyor ve ben kaldırmadan kalkmıyor sorun var mı sizce?
E
Elif E.
1 Ağustos 2025 10:51
Mutlaka uyandırın benim bebeğim 2 aylık oldu hala gece uyanmıyor ilk zamanlarda uyuyup zor emdiği için kilo kaybı oldu yoğun bakımda yattık korkutmak için söylemiyorum ama mutlaka maksimum 3 saatte uyandırıp emzir ve yuttuğundan emin ol
N
Nurçin B.
1 Ağustos 2025 10:53
Memeyi almıyor sağıp yediriyorum o yüzden yemesi güzel minimum 60 70 ml içiyor
B
Bahar K.
1 Ağustos 2025 10:58
Dediğiniz gibi en geç üç saatte bir uyandırıp siz emzirin. Kendi uyanmayabilir. Yenidoğan bebekler uykuya meyilli oluyorlar. Sarılık riski olanlar daha fazla uyuyor. Ama sizinki sarılık dönemini atlatmış büyük ihtimalle. İhmal etmeyin sık sık emzirin
B
Bahar K.
1 Ağustos 2025 10:59
İlk zamanlar 60-70 ml çıkması normal. Sık sık emzirmeye gayret edin. Emzirdikçe süt artışı olacaktır. Bol su için
H
Hilal Ş.
1 Ağustos 2025 11:18
Benim oğlumda 2 buçuk aylık ilk günlerde tek meme ucumu aldığı için yara yapmıştı bende lansinohun göğüs ucu silikonunu kullandım hala almıyor meme ucumu silikonla devam ediyorum. Eğer sağıp vermek istemezseniz silikonu hemen hemen her bebek tutuyor bilginiz olsun. Birde endişelenmeyin neredeyse ilk 40 gün kendileri hiç uyanmıyor ben zorla uyandırıyordum sizin gibi 3 saatte bir ama uyanmadığı da oluyordu. Sarılık ihtimaline karşı siz topuğuna hafif bi çimdik atın ya da burnunu sıkın o şekilde daha kolay uyanıyor.
E
Esma T.
1 Ağustos 2025 13:38
Benimde oğlum 11 günlük sarılık belirtimiz vardı çok uyuyodu uyanmakta zorluk çekiyodu gerçekten emzirmek ve mamayla desteklemek ile yaradı uyanmıyorsa siz üstünü öıkartıp biraz ıslak bi pamukla silin kendine gelicektir zaten
S
Seda S. S.
1 Ağustos 2025 16:38
Sizi endişelendirmek istemem ama kızım o günlerinde uyanmıyordu renginde de sarılık vardı daha sonra sarılık olduğunu ve bununda onda uyku yaptığını öğrenmiştik ayağının altına vura vura uyandırdım ve en geç 2 saatte bir emzirdim