Kendi Etrafında Dönme

55 görüntüleme
Sibel T. .

Sibel T. ..

14 Ocak 2026 19:47
20 aylık kız bebek 50 den fazla kelimesi var iki kelimelik cümlelere geçti başka odadan seslensem gelir yanıma göz teması var seslendiğimde bakıyor taklit var bay gülegüle alkış yapıyor kafasını saçını burnunu gözünü ağzını dişini kulağını ayağını ellerini kollarını çeneni göster dediğimde gösteriyor aşırı meraklı farklı bir nesne gördüğü zaman bu ne diyor istediği birşeyin adını biliyorsa onu söylüyor bilmiyorsa gösteriyor yada anne kalk diyip oraya götürüyor komutları alıyor 16 aylık olana kadar ekran vermedim sonrasında beraber kaplan Daniel izledik yada şarkılar dinledik son bir aya yakın kendi etrafında dönüyor eline aldığı bazı nesneleri döndürmek istiyor biberon falan bana da getiriyor döndürmek için dönünce anne dönüyor yada dönüyorum diyor endişe ediyorum ister istemez normal olduğununda farkındayım ama içim içimi yiyor
A

Ayşegül Ü.

14 Ocak 2026 20:16
Maşallah kızınızın algıları açık ve gelişimi yerinde. Biliyorum insan en ufak şeyde otizm mi diye endişeleniyor ama doktorlar bu bir puzzle, tek bir parça ile otizm denmez diyor. Yani bütüne bakmak lazım. Sizin de kızınızın bütününe bakıldığında gayet sağlıklı bir bebek bence. Sağlıkla da büyüsün inşallah 🙏🏻🤍
Sibel T. .

Sibel T. ..

14 Ocak 2026 20:20
Sosyal medyadaki videolar yüzünden akıl sağlığımız kalmadı resmen en ufak birşeyden nem kapar olduk bir nebze bile olsa içime su serpildi sayenizde çok teşekkür ederim ♥️
Sema .

Sema ..

14 Ocak 2026 20:55
Oğlum 15 aylık söylediğim verdiğim tüm komutları anlıyor ve yerine getiriyor kelimeler de var konuşuyor da şuan dönmeyi öğrendi yada dönebildigini fark etti kendi etrafında dönüyor bende dön dön diyorum hoşuna gidiyor gülüyor düşüyor devam ediyor bunu oyun olarak yapıyorlar ben öyle düşünüyorum anneler anlar normal olduğunu biliyorsun ama başkasının sorun yok demesi rahatlatıyor içini merak etme Herşey Yolunda 🤍🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir