Kemoterapi Alıyorum Mecburen Emzirmeyi Bırakmak Zorunda Kaldım
155 görüntüleme
Z
Zeynep G. T. ..
25 Haziran 2025 12:03
Hocam bebeğim 1 yaşına girdiği gün kanser olduğumu öğrendim ve kemoterapi almaya başladım mecburen emzirmeyi bırakmak zorunda kaldım bebeğim hiçbir zaman biberon tutmadı almadığınız marka biberon denemediğimiz yol kalmadı emzirmeyi bırakınca mama vermek istedim yine birçok marka mama denedik onuda kabul etmedi yaklaşık 3 aydır sadece ek gıdayla besleniyor yeterli olur mu
Z
Zehra A.
25 Haziran 2025 15:55
Merhaba öncelikle çok çok geçmiş olsun bir an önce şifa bulmamız dileğiyle. Yaşını doldurmuş zaten pek bi sorun olacağını zannetmiyorum ama yine de doktorun gözden geçirmesi daha iyi olur diye düşünüyorum. Eğer çeşitli besin alıyorsa hem protein hem sağlıklı yağlar, Demir kaynağı, kalsiyum ve vitaminler açısından yeterli besleniyorsa bi sorun olacağını zannetmiyorum 🩷
Z
Zeynep G. T. ..
25 Haziran 2025 17:32
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Allah razı olsun herşey yolunda da olsa insanın vicdanı rahat değil
Z
Zehra A.
25 Haziran 2025 23:44
Öyledir tabii ki biz anneler hep evhamlıyız hep acaba mı diye düşünüyoruz ama inanın ki rabbim yardımcımız oluyor mutlaka vardır bunda da bir hikmet 🩶
Z
Zeynep G. T. ..
26 Haziran 2025 10:37
Çok şükür bu durumda olan bir çok kadın var ben onlardan sadece bir tanesiyim rabbimin yardımıyla atlatıcaz inşallah bebeğim için yaşamak zorundayım ona benden daha iyi kimse bakamaz
S
Sibel Ö. ..
2 Temmuz 2025 20:25
Sorunuzun cevabını bilmiyorum ama Rabbim Şafii adıyla size ve tüm hastalarımıza şifa versin.. Evladın için güçlü dur sen çok mukemmel bir annesin 🤎
Z
Zeynep G. T. ..
3 Temmuz 2025 19:50
Çok teşekkür ederim 🥰Allah razı olsun rabbim tüm hastalara şifa versin 🤲🏻