Kelimeleri Bir Ayda Gitti Tek Bir Kelime Söylüyor
239 görüntüleme
N
Nil B.
31 Ocak 2026 16:59
kızım 14 aylık, bir ay önce dede mama baba anne ve attım diyordu videoları bile var ama bir aydır ne kadar uğraşsamda hiçbir şey söylemiyor. kitap okuma vs rutinimiz aynı değişen hiçbir şey yok ama sadece baba diyor o da nadiren ,komut alma söylenileni yapma konusunda çok iyi tek sıkıntımız hiçbir şey söylemez oldu çok tedirgin oluyorum:(
B
Begüm A.
31 Ocak 2026 18:42
Bebekler büyürken bazı yaptıkları şeyi ertesi gün unutuyorlarmış sanırım bence endişe etmeyin geri hatırlayacaktır
D
Damla M. U.
20 Şubat 2026 11:21
Merhaba bizimde aynı durumda düzelme varmı sizde
N
Nil B.
20 Şubat 2026 11:28
Merhaba bizimde aynı durumda düzelme varmı sizde
D
Damla M. U.
20 Şubat 2026 11:30
Bizimde aynı 16 aylık olmak üzereyiz iki üç aydır konuşmayı bıraktı doktoruyla görüştüm bu olağan birşey bazen bebekler durur ve birden tekrar başlar endişelenmek için erken dedi 18. Ay kontrolünü bekliyorum o zaman kadar düzelme olmazsa dil ve konuşma terapistine yönlendirecekmiş
N
Nil B.
20 Şubat 2026 12:47
Bizimde aynı 16 aylık olmak üzereyiz iki üç aydır konuşmayı bıraktı doktoruyla görüştüm bu olağan birşey bazen bebekler durur ve birden tekrar başlar endişelenmek için erken dedi 18. Ay kontrolünü bekliyorum o zaman kadar düzelme olmazsa dil ve konuşma terapistine yönlendirecekmiş
Z
Zlyh z.
20 Şubat 2026 13:13
doktor bazen bebekler söylediklerini 2 hafta susabilir depolama yapar yine konuşur demişti.
dil terapistleri yerine çocuklarla bir araya getirmek daha fazla işe yaradığını söylemişti . Benimde kızım 17 aylık 3/4 kelime vardı söylemiyor şimdi bu ara çocuklu olan arkadaşlarla görüşmeyi çoğaltmam lazım
dil terapistleri yerine çocuklarla bir araya getirmek daha fazla işe yaradığını söylemişti . Benimde kızım 17 aylık 3/4 kelime vardı söylemiyor şimdi bu ara çocuklu olan arkadaşlarla görüşmeyi çoğaltmam lazım
N
Nil B.
20 Şubat 2026 13:58
doktor bazen bebekler söylediklerini 2 hafta susabilir depolama yapar yine konuşur demişti.