Kelime/konuşma

104 görüntüleme
G

Gizem Z.

21 Aralık 2025 23:28
Merhaba oğlum 22/08/2024 hiç kelimesi yok söylenenleri anlıyor-hareketleri tekrar edebiliyor- müziklerle öğrettiğim dansları yapabiliyor-göz teması kuruyor ama hiç konuşmuyor nedir durum ne yapmamız lazım endişe etmemizi gerektiren bir durum var mı
Aysel K.

Aysel K.

22 Aralık 2025 02:31
Merhaba, benim bildiğim 50 kelime anlaması gerekiyor
merve

merve

22 Aralık 2025 04:50
Ekran var mı hayatınızda
Ozlem O. .

Ozlem O. ..

22 Aralık 2025 05:12
Merhaba. İnanın bu durum beni de tedirgin ediyor. Cani isteyince anne diyor istemeyince demiyor. 13 aylik bebeğim. Kendi kuralları var sanki odadan çıkınca ayağa kalkıyor.
M

Melike M.

22 Aralık 2025 05:27
Tabiki doktor degilim ne kadar doğru söylüyorum orası meçhul ama ablamın kızıda sizinki gibi 16 aylıkken konuşamıyordu ama her şeyi anlıyordu.Kumandayı getir,ıslak mendili ver, suluğunu al gibi cümleleri anlar yapardı.ablamda çok tedirgin olmuştu 3 yaşına geldiğinde konuşuyordu ama kelimeleri azdı kreşe gönderdi maşallah şimdi bize cevap veriyor bülbül gibi.Ananem çocuk söyleneni anlayıp yapıyorsa korkma kızım derdi yinede annelik işte korkardı ama ananemin dediği gibi oldu ve konuştu.Geç konuştu ama şimdi maşallah yaşıtları gibi iyi konuşuyor.Üzülmeyin o yüzden biraz daha gözlemleyip doktora götürün sonra(bence)
K

Kubra B.

22 Aralık 2025 05:52
Ismi soylenince bakoyor mu baybay alkis yapiyor mu yada istedigi seyi isaretle gosteriyor mu bunlar varsa cokta takmayin kafaniza

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir