Kelime Veya Cümle

147 görüntüleme
D

Damla B. ..

4 Haziran 2025 12:10
2 yaş 2 haftalık oğlum kan tahlilleri bedensel gelişim gayet yerinde ve güzel , fakat sadece 3 4 kelimesi var ikili cümle yok anlamlı kelimeler değil anne baba yade gibi isimler çocuk gelişim uzamni gördü 2 ay ekran vs olmadan oyunlarla cümle kurarak takip dedi ne yapacağımı bilmiyorum
F

Fatma S. ..

4 Haziran 2025 12:50
Bol bol oyun oynayın. Evde yaptığınız yemeği bile ona anlatarak yapın. Kitap okuyun. İş bankası yayınlarının çok güzel kitapları var onları öneririm.
N

Nisan Y.

4 Haziran 2025 13:09
Aynı sorun bende de var. Ben de bunu yazdım buraya. Sanırım biraz zamana bırakmamız gerekiyor. Eminim ki siz de ben de her annenin olduğu gibi elimizden geleni yapıyoruz çocuklarımız için ama galiba onlar karar veriyor ne yapacaklarına..
L

Leyla S.

16 Haziran 2025 09:38
Oğlum 3 hafta sonra tam 2 yaşını dolduruyor
Şöyle ki 16. Ayına kadar sadece anne baba abla meme gibi kelimeleri söylüyordu
Yolda arabada çevrede ne görsek belki gün içinde bin kez ona söyledim anlattım. Ne kadar söylesemde yok söylemiyordu içten içe kendimi sakinleştirmeye çalışsamda tedirginlik her annede oluyor buda çok doğal bi süreç endişe hali her anneliğin doğasında var. Son 3-4 aydır kendisi etrafındaki her şeyi söylüyor söylediklerimiz hep aklında kalıyor her şey görseliyle gösteriyorum ki aklında yer etsin ve bilsin onu boş kelime öğrenmesin. Her şey zamanla oluyor 24 aylık olupta cümle kuranı var ağzını açmayanıda şunu biliyoruz ki bir çocuk ne zaman isterse o zaman yapıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir