Kelime

83 görüntüleme
E

Esra

28 Ocak 2026 09:45
Bebeğim 17 aylık erkek.Baba,çık,şu(su), nen(araba demek) , meni/m(benim) diyor. Kuş (cik),tavuk(gıtgıtgıt) ,tilki, kurt ne der dediğimizde taklitlerini yapıp krlimesini söylüyor. Çok nadir anne der bazen de. Işık nerde dediğimizde gösteriyor. Elindeki nesneyi ver dediğimizde veriyor. Al dediğimizde de alıyor ancak topu getir dediğimde getirmiyor. Topu at dediğimde isterse atıyor. Nesneleri getirmesi yok ama elindeki nesneleri bize verip komutla alıyor. Otur diyorum pturuğ, zıpla dediğimizde zıplaması var başka şunu getir dediğimizde ne yazık ki getirmez. Süreç normal mi? Kelime azlığı ve komut süreci nasıl acaba? Eksik yada yetersiz gibi hissediyorum? Bu ayda bebekten beklentimiz ne olmalı? Cevaplarsanız çok sevinirim, önemli benim için 💕
C

Cennet ..

28 Ocak 2026 10:24
Bana normal geldi. Zaten sizde göreceksiniz bir anda açılacak konuşması. Benim kızımda öyleydi sonra birden açıldı şimdi de susmuyo 😂
E

Esra

28 Ocak 2026 12:09

Cennet 💐

Bana normal geldi. Zaten sizde göreceksiniz bir anda açılacak konuşması. Benim kızımda öyleydi sonra birden açıldı şimdi de susmuyo 😂

İnşallah, bende bazen endişeleniyorum açıkçası ister istemez

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir