Kel Kalcam

128 görüntüleme
Çağla

Çağla

28 Eylül 2025 11:31
Bebeğim 4.5 aylık,zaten saçım pek yoktuve suan aşırı dökülüyor tepelerım acılmaya başladı.kel kalıcam diye korkuyorum..aynı durumu yaşayan varmıne yapabilirim
A

Ayşegül Ü.

28 Eylül 2025 11:46
Merhaba, ben swissoderm kullanıyorum iyi geldi dökülmelerine , belki siz de bakarsınız.
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

28 Eylül 2025 11:50
Benimde aynıydı ön yanlarım açılmaya başlamıştı. 6 aydan sonra dökülme durdu yeni bebek saçları çıkıyor şimdi. Açılan yerler doldu baya. Bunu her kadın yaşıyor sanırım
Perihan .

Perihan ..

28 Eylül 2025 11:58
Merhaba, kan değerlerinizi kontrol ettirip gerekliyse takviye kullanabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla demir eksikliği saç sökülmesinde etkili.
S

Sema E.

28 Eylül 2025 13:47
Demir eksikliği vitamin eksiklikleri ve tiroid bozuklukları saç dökülmesi yapar değerlerinize baktırın
T

Tuğba N.

28 Eylül 2025 14:04
Benimde aynı. Kan tahlili verdim bekliyorum
E

Esra Ü.

28 Eylül 2025 14:09
Beş aylık bebegim , benim de aynı bemiks kompoze evigen bepanthol ampul kullandım sampuana eh işte , altı aydan sonra çıkarmış hem bebekte hem annede anabolik evreye giriyormuş stres yapma çünkü öyle olsaydı tüm anneler kel kalırdı
S

Semanur K.

28 Eylül 2025 19:29
Merhaba hamileyken ocean mummy kullanıyordum.Doğum yaptiktan sonrada devam ettim dökülme olmadı.Takviye alın muhakkak
Çağla

Çağla

28 Eylül 2025 20:07
Ocean mumy bende kullandım hamıkeyken kalanı vs ama etkisi olmadı.bıkaç şampuan falan kullandım yıne aaynı cok dökülüyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir