Kehribar

107 görüntüleme
Ümran A.

Ümran A.

24 Eylül 2025 10:59
Merhabalar kehribar kolye kullanımı ne zaman başlamalı? Diş sürecinde faydası olur mu
P

PLA

24 Eylül 2025 11:32
Bir etkisinin olmadığınıve doktorların uygun bulamadığını duymuştum (yutma,boğulma..olabileceğinden ötürü)
K

Kübra G.

24 Eylül 2025 11:43
Ben de almıştım kullanırım diye oğlum sürekli ağzına götürdü boynundan asıldı o yüzden hiç kullanamadık
S

Sümeyye S.

24 Eylül 2025 12:03
@Nazlı Güleç Baca diş hekimi olarak siz bu konuda ne düşünüyorsunuz merak ettim. Doğal taşlar satan bir dükkanda bir çiftin bebekleri için kehribar sorduğuna şahit olmuştum, çocuk doktorunun önerdiğini söylemişlerdi.
Ümran A.

Ümran A.

24 Eylül 2025 12:09
Teşekkür ederim canım anneler ❤️
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

24 Eylül 2025 12:27
@Sümeyye Saygılı Merhaba, bilimsel olarak kanıtlanmış bir faydası yok. Her ne kadar bazı kişiler fayda gördüğünü söylese de bunun plasebo etkisi olduğunu düşünüyorum. Riski ise boğulma ve yutma, her ne kadar kopmaz ip ile yapıldığını söyleseler de bebek ölümüne varan bazı vakalar bildirilmiş. Ben de herhangi bir takı önermiyorum.
Bunun yerine eğer enerji anlamında iyileşmeye inanıyorsak bilimsel olarak da faydası olan havalandırmaları, hava nemlendiricileri, faydalı bitkileri odasına koyabiliriz 🙏🏼☺️ yine eğer doğal taşlardan faydalanmak istiyorsak odasına kristal koyabiliriz.
Bence bebeklerimiz üzerine kopma ihtimali olan kolye, bileklik vb şeyler takmak ve risk almak için çok değerli 🍀
S

Sümeyye S.

24 Eylül 2025 12:31
@Nazlı Güleç Baca yanıtınız için çok teşekkür ederim, çok naziksiniz. 😊
Ümran A.

Ümran A.

24 Eylül 2025 12:32
Teşekkür ediyorum hocam ❤️
Nazlı G. B.

Nazlı G. B.

Diş Hekimi

25 Eylül 2025 20:06
Ne demek, sevgiler 🍀💕 @Sümeyye Saygılı @Ümran Asil

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir