Kefir Veriyor Musunuz?

229 görüntüleme
A

Asli B.

23 Temmuz 2025 18:26
Bebeğinize kefir veriyor musunuz? Kendiniz mi mayalıyorsunuz yoksa hazır mı alıyorsunuz? 7 aylık bebeğime vermeyi düşünüyorum ama mayalayacak vaktim olmuyorm hazır alan var mı hangi markayı tavsiye edersiniz?
Sena O.

Sena O.

23 Temmuz 2025 18:45
Hazır alıyorum 6. Aydan itibaren verdim içeriğine bakıyorum temiz olanı tercih etmeye çalışıyorum altınkılıç markası iyi #reklam yazmam lazım mı bilmiyorum ama yazayım :)
B

Beste K.

23 Temmuz 2025 20:59
Ben de kefir'de altınkılıç tercih ediyorum. Hazır kullanıyorum. Bazen sütaş da veriyorum.
G

Gizem B. ..

28 Temmuz 2025 20:09
Kefiri kendim yapmıyorum hazır alıyorum altınkılıç markasını tercih ediyorum içeriği açısından.
S

Sevilay S.

28 Temmuz 2025 20:32
Benden Altınkılıç veriyorum
G

Gözdeelif

31 Temmuz 2025 20:00
Kefir nasıl kullanılır neyle verebiliriz
Merve B.

Merve B.

31 Temmuz 2025 20:23
Veriyorum doğal bir probiyotik doktorum da önermişti yapılışı da çok kolay. Detaylı bir videom var instagram aaneyimben bakmak isterseniz. Hazır mümkünse almamak gerekiyor dokturumuz da kendiniz yapmalısınız demişti
Şeyma Ç.

Şeyma Ç.

3 Ağustos 2025 11:58
Merhaba ben de altınlılıç kefir veriyorum. Günde bir çay bardağı kefirin içine yarım çay kaşığı chia tohumu ekleyip bir kaç saat dolapta bekletip öyle veriyorum başlarda bebeğim yüzünü buruşturmuştu ben üstelemedim arada teklif ettim sadece şimdilerde severek tüketiyor. Bebeğim 7,5 aylık 🫶🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir