Kedi ve Bebek
150 görüntüleme
E
Emine C.
2 Temmuz 2025 14:50
6 aylık bebegimiz var küçük bi kedi sahiplenmek istiyoruz sizce dogru mu
İ
İrem E.
2 Temmuz 2025 15:24
2 buçuk aylık bebeğim var kedim de 3 yaşında şu anlık kedim korktuğu için bebeğime yanaşmıyor çok uysal bi kedi olduğu için ama kızımın gelişimine katkı sağlayacağını düşünüyorum. Kızım büyüdükçe hem hayvan sevgisini öğrenir hem de ona arkadaş olur diye umuyorum . Siz de kedinizi uysal yetiştirmeye çalışır tüy temizliğine aşılarına vs dikkat ederseniz hiç sorun olmaz bence
S
Semanur Ş.
2 Temmuz 2025 15:35
Bizim de kedimiz var 5 yaşında kızım 7 buçuk aylık kızım kediyi her gördüğünde o kadar seviniyor ki tabi sevgisi biraz fazlaca tüylerini yoluyor kedimiz çok uysal ona rağmen asla zarar vermiyor tabi insanlar gibi kedilerinde farklı karakterleri olanı var
T
Tuğba Y.
2 Temmuz 2025 15:59
Benimde 1 yaşında kedim var, kızımda 4,5 aylık.. kedim doğduğu andan beri ona hiç zarar vermedi, hatta onu koruma iç güdüsüne girdi benim ve eşim dışında birinin kucağında ağlayınca onlara tısladı falan şaşırmıştık epey.. şuan kedinin varlığının farkında ve sürekli onu izliyor yanına gelince çok heyecanlanıyor.. bebeğiniz alerjik bi bebek değilse bence sahiplenin ama tabi ki yine dikkat etmek gereken faktörler var. Aşılarını geciktirmeyin birde yeni sahipleneceğiniz için ekstra önemli ☺️ onun dışında kedi ve bebek çok eğlenceli oluyor bebeğinizin ona gülücekler atması falan harika! 😻 normalde kedim yaramazdır bizimle ısırarak oyun oynar ama kızıma hiç bişey yapmıyor, ağlarsa koşarak yanına gidip onu kokluyor falan ☺️ yanında yatmak için deliriyor ben izin vermiyorum tüy dökme döneminde olduğu için. Çok için rahat etsin istiyorsanız doktorunuza danışın ☺️
S
Sümeyye B.
2 Temmuz 2025 16:13
Kedimiz 2 yasında bebegim 1 yasında kediler genelde bebeklerden korkuyor özellikle cins kediyse bizim kedimiz de öyle cok yanaşmak istemiyor ama oglum onu görünce cok heyecanlanıyo sevmek istiyor herhangi bir zararı olmadı kedinin bebeğime ancak tüy problemi maalesef göz ardı edilmicek kadar sıkıntı özellikle cins kedilerde düzenli traş kısa süreli çözüm oluyor

Sanem K.
2 Temmuz 2025 16:23
Alerji durumu yoksa bence sahiplenmelisiniz, hem bebeğiniz empati yeteneğine sahip olarak büyür, merhamet sahibi bir çocuk olur. Hem de bir cana yuva olmuş olursunuz. Arkadaşların dediği gibi aşılarına dikkat ederseniz hiçbir sorun olmaz. Beraber büyür giderler.
N
Nergiz A.
2 Temmuz 2025 20:51
Benim doktorum bebek kedili eve gelirse bağışıklık kazanır ama kedi bebekten sonra gelmişse alerji riski oluşur demişti bizimde kedimiz vardı ama bizimki çok kıskançlık yaptı sürekli eşyalara zarar vermeye bize zarar vermeye başladı tüyünü arındırmaya vakit bulamıyordum buz dolabının üstüne çıkıyordu ordan inemeyince bağırıyordu çocukla çok zor oldu masraflara asla yetişemedik yolları ayırmak zorunda kaldık gittiği yerde mutlu şimdi tabi :)
B
Burcu A.
2 Temmuz 2025 21:03
Merhaba benim kedim de 2 yaşında cok kıskanş 6aylık oğlumu ve bizi ısırıyor🤦🏻♀️🙈tırmalaması kesınlıkle yok ama ıaırması var
B
Bilge D.
2 Temmuz 2025 21:09
3 yasinda kedimiz var 3 aylik da bebegimiz, bebek dogduktan sonra kedimiz once icine kapandi sonra da kiskanclik yapip evdeki esyalara zarar verip etrafi kirletmeye basladi. Hayvanin bakimi ve ihtiyaclari bebek geldikten sonra ikinci plana atilabiliyor bebek her seyden onemli ve oncelikli oldugundan, ikisine birden vakit ayirabilecekseniz mamasi suyu kum temizligi etrafa sacilan tuyler bir sorun olmaz derseniz dusunebilirsiniz
L
Leyla O.
18 Temmuz 2025 06:15
Merhabalar 10 aylık kızım, 3 yaşında kedim var. Hamilelik sürecinde çörek bizimleydi ve kardeş olacağı için çok heyecanlıydı sürekli karnımı dinliyordu kucağımda uyuyordu . Ancak bebek doğduktan sonra bebeği kabullenmedi 20 günlüktü kafasına vurup başını kanattığında. çok hareketlibir kedi ama asla düşünmemiştik, veterinerimiz kıskançlık yaptığını söyledi ve bir süre ikisini birbirinden ayrı tutmamız tavsiye etti. Kızım çörek için deliriyor, çöreğin pek de umurunda değil ancak artık kendini sevdirmeye başladı. Kızım alerjik bir bebek alerji doktorumuz hamileliğimden beri kedi bizimle olduğu için kızımın evdeki kediye bağışıklık geliştirdiğini alerjisi olmadığını ama eve yeni bir kedi almamamızı söyledi, videolarda gördüğüm kedili ve bebekle evlerdeki huzura çok özeniyordu biz de kaos çıkıyor bazen 😂 unutmamak lazım ikisinin de çok ilgiye ve sevgiye ihtiyacı var bunu karşılayabileceksek bence hayvan sahiplenmeliyiz 
H
Hatice B. K. ..
9 Ağustos 2025 10:31
Bebeğim 2 aylık yeni kedi sahiplendik kedi henüz 1 aylık aşıları yapılmadı yapılcak 2 hafta sonra bir sıkıntı olur mu acaba bilgisi olan var mı