Kedi Isırığı
47 görüntüleme
M
Merve Ş.
1 Temmuz 2025 00:03
Merhaba
Kızım babaannesi ile birlikte komşuya gitmişti orda küçük sokak kedisi ile oynamış . Videosunda gördüğüm kadarıyla kediyi tuttup bırakırken sanki ısırıyor gibiydi eline baktım ve birşey göremedim . akşam parmağında küçük bir çizik vardı kedi mi yaptı başka birşeyden mi oldu emin değilim . Nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler
Kızım babaannesi ile birlikte komşuya gitmişti orda küçük sokak kedisi ile oynamış . Videosunda gördüğüm kadarıyla kediyi tuttup bırakırken sanki ısırıyor gibiydi eline baktım ve birşey göremedim . akşam parmağında küçük bir çizik vardı kedi mi yaptı başka birşeyden mi oldu emin değilim . Nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler
A
Amine S. S.
1 Temmuz 2025 00:28
merhaba. koltukaltı lenflerini kontrol edin özellikle çizik olan tarafın. şuan 9 yaşında olan kedi tırmıkladığında 4 yaşında olan kızımın koltukaltı lenfi ceviz büyüklüğünde şişmişti. üstünü giydirirken fark etimiştim hemen doktora götürmüştüm doktorda tam emin değilim ama usg den sonra antibiyotiğe başlatmıştı sanırım. yani bi ilaçla tedavi olmuştuk.
M
Merve Ş.
1 Temmuz 2025 00:30
Çok teşekkür ederim çok sağolun