Keçi Sütlü Mama Neden Tavsiye Edilmiyor?

128 görüntüleme
A

Ayşegül D.

23 Şubat 2026 20:57
Merhaba çeşitli doktorlardan keçi sütlü mamaları önermediklerini görüyordum, geçende Osman Hoca da soru-cevapta aynısını söyledi. Kendi doktoruma da sordum ben de önermiyorum dedi. Ben hip sma denedim bebeğime iyi gelmedi. Golden goattan çok memnunum ama doktorların önermemesi kafamı karıştırıyor. Sebebini bilen var mı. Son olan olaylardan sonra aptamil denemek istemiyorum
G

Gül Y.

23 Şubat 2026 21:17
Ben de golden goat kullanıyorum hem de eczacı bir arkadaşımın tavsiyesiyle başladım bebeğim hiç kabız olmadı hiç kolik sancısı yaşamadık kilo alımımız olması gerektiği gibi takipli olduğum doktor da kötü bir şey demedi mama için memnunsanız devam edin bence
R

Rabia Ş. ..

23 Şubat 2026 22:05
Ben de goldengoat kullanıyorum. Aynı şekilde kabızlık ve gaz sorunu yaşamadık hiç. Her şey olması gerektiği gibi. Çocuk doktorumuzda olumsuz bir şey söylemedi. Bu arada ben eczacıyım ve firma eğitimlerinde keçi sütünün inek sütüne kıyasla protein ve yağ içeriğinin anne sütüne daha yakın olduğunu anlatmışlardı. Ben içim rahat bir şekilde kullanıyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir