Kayseri Şehir Hastanesi
74 görüntüleme
F
Fatma Ç.
28 Temmuz 2025 08:23
Kızlar merhaba, Kayseri şehir hastanesinde doğum yapan var mı, memnun kaldınız mı
G
Gamze ..
29 Temmuz 2025 07:47
Merhaba 8 mayısta doğum yaptım. Özel hastane düşünmüştüm öncesinde çünkü poliklinik kontrolleri bir dakikadan az oluyordu doğumu nasıl olabilir ki diye düşündüm ama sonuç olarak orda karar verdim doğuma. Benim şansım mı bilmiyorum orda mükemmel bir ebeye denk geldim. Kanamam ve sancım başlayarak gittim hastaneye. Öncesinde acilde muayene oldum sonra doğumhaneye alındım orda da muayene oldum muayene sırasında suyum açıldı ve mekonyumluydu bebeğim. Asistn Dr suni sancı vermek istedi sonrasında odaya alındım ve muhteşem ebemle karşılaştım. Kendisi muayene etti ve çok iyi ilerleme açıklık olduğunu söyledi ve vermedi suni sancıyı. Saat 9 da gidip 13 te doğum oldu doktorlar polde ama asistanlar sürekli doğumhanede. Bebeğim doğumda nefes alamadı hemen müdahalesi yoğun bakım süreci başlatıldı. Yanı ekip ve ekipman gerçekten güzel sadece ebenize kulak verin söyleneni yapın ve vajinal muayeneden korkmayın. Kendisine minnettar kaldım. Umarım size de iyi biri denk gelir ve kolaylıkla atlatırsınız. Not: bebeğim şu an gayet iyi :)
F
Fatma Ç.
29 Temmuz 2025 10:50
Peki içeri birisini alıyorlar mı ve odanız kaç kişilikti nasıldı
G
Gamze ..
31 Temmuz 2025 18:57
Bildirim gelmediği için göremedim mesajınızı. İlk etapta yalnızsınız taki doktor yatış verip doğuma karar verdiğinde yansızına bir refakatçi (kadın) alıyor. Açıklığın takip edildiği oda iki kişilik ama yoğunluk yoktu ben oradayken. Odada sancı ve açıklık takibi yapıldıktan sonra bebeğin başı göründüğü anda müdahale odasına alındım orası tek kişilik zaten. Aynı şekilde refakatçiniz müdahale odasına giremez sadece sancı odasında yanınızda. Doğum sonrası kadın doğum servisine alınıyorsunuz ve odalar burda iki kişilik. Benim bebeğim yanımda olmadığı için o anda psikolojik olarak kötüydüm bu nedenle tek kişilik oda boşluğunda oraya alındım. Çünkü gerçekten zor bir durumdu. Tek kişilik odaları genellikle kritik hasta takibi için boş bırakırlar yada çoğul gebelik varsa. Bir gün kalıp taburcu edildim
G
Gamze ..
31 Temmuz 2025 18:59
Bence pişman olmazsınız orda çalışan bir hemşire arkadaşım önermemişti asla gelme demişti ama imkanlarım nedeniyle gittim ve pişman olmadım sizin talebiniz nedir bilmiyorum ama özelde o kadar para vermeye değmez özelde de olsanız devlette de olsanız çocuğu sadece siz doğuracaksınız.
F
Fatma Ç.
1 Ağustos 2025 07:11
Gamze hanım çok teşekkür ederim aklımda bir şema oluştu şimdi