Kaynatılmış Su

228 görüntüleme
Ü

Ümmü B. B.

14 Temmuz 2025 13:11
Merhaba doktorumuz bebeğime kaynatılıp soğutulmuş su vermem gerektiğini söyledi tatile gideceğiz orada sürekli böyle bir imkanım olmayacak siz neler yapıyorsunuz
Beyza Z.

Beyza Z.

14 Temmuz 2025 13:29
E bebekte, bebek suları var alabilirsiniz ben öyle yaptım
A

Aleyna E. Y.

14 Temmuz 2025 13:44
Termos var canım ve seyehatların en vazgeçilmezi
E

Edina Ş. P.

20 Temmuz 2025 19:21
Doktorumuz kaynatılmış su yerine direk cam şişe suları kullanabileceğimizi söylemişti biz devamlı cam şişe su kullanıyoruz
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

21 Temmuz 2025 01:20
Mini kettle ve termos alıp Amerika’ya bile götürdüm. En iyi şişe su bile 6 ayın altındaki bebek için kullanılmamalı. Kaynamış soğumuş su kullanıyorum. Mama içinde tatil yaptığım dönem sabah su kaynatıp termosa koyuyordum. İlk maması acil olacağı için onu da biberona koyup çantaya atıyordum mama saati gelince o zaten mama suyu sıcaklığına gelmiş oluyordu. Kendinize imkan yaratabilirsiniz ♥️ tatili otelde yapacaksanız heryer kaynamış su dolu zaten
Esra Y.

Esra Y.

Uzman Diyetisyen

21 Temmuz 2025 07:42
6 aydan küçük bebekler için şişe suları genellikle önerilmez, çünkü sodyum ve mineral oranları yüksek olabilir. Eğer kaynatma imkanınız yoksa, üzerinde bebek suyu ibaresi bulunan ve mineral içeriği düşük sular tercih edilebilir. Ancak yine de en güvenlisi kaynatılıp soğutulmuş su kullanmaktır. Termos ve mini kettle bu noktada çok işe yarar. Sabah kaynatıp termosla gün boyu kullanabilirsiniz💐
Begüm T.

Begüm T.

25 Temmuz 2025 09:27
Bu su çeşme suyu mu yoksa normal damacana suyu mu olmakı
Begüm T.

Begüm T.

25 Temmuz 2025 09:28
Damacana suyunu kaynatmaya gerek yok diyor uzmanlar zaten mineral için düşük ofanlı Çeşme suyu mineral orandan zengin bu yüzden kaynatıp verin diyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir