Kayınvalidemde Uyuyorbende Uyumuyor

336 görüntüleme
Emine D.

Emine D.

29 Haziran 2026 21:31
Beneğim 1 yalına gireli bir hafta oldu gündüzleri değil ama gece uykularında çıldırmaya başladı ne ayak ne meme ne kucak sürekli ağlıyor sürekli ağlıyor kayın validem 15 dk da gelip uyutuyor kendimi yetersiz ve beceriksiz hissediyorum hamileyim duygusalım ve bebeğimin benden uzaklaştıgını düşünüyorum neden bende uyumuyor
Göktenur B.

Göktenur B.

29 Haziran 2026 21:55
Bebekler annenin herşeyini hissediyor bence stres üzüntü endişe bence kendinizi yetersiz veya beceriksiz hissettmeyin siz onun annesiniz ne olursa olsun gün sonunda elbet sizi arar bende sizin gibiydim bir dönem büyük oğlum 2 3 yaşlarında beni tüm gün görmese aklına gelmezdim sormazdi beni üzülürdüm bu duruma ama zaman geçtikçe bana ne kadar düşkün olduğunu anladım belkide tüm gün bizimle oldukları için sıkılıyorlar bilemiyorum bence zamanla geçici bı dönem bu kendinizi bunun için yıpratmayın tam aksine böyle bı dönemde destekciniz var
Emine D.

Emine D.

29 Haziran 2026 22:33
Zaten allah razı olsun asla kötü düşünmüyorum sadece ben nerde hata yapıyorum diyorum eksik hissediyorum ben yapamadıgımda başkası yaptıgında
Göktenur B.

Göktenur B.

29 Haziran 2026 22:39
Emine Duygu
Zaten allah razı olsun asla kötü düşünmüyorum sadece ben nerde hata yapıyorum diyorum eksik hissediyorum ben yapamadıgımda başkası yaptıgında
Böyle hissettmeyin lütfen hata yaptığınız bı nokta yok bence çocuklar dönem dönem değişiyor huyu suyu geçici bı dönem buda
H

Hülya B.

29 Haziran 2026 22:41
Kendinizi üzmeyin lütfen, bir ara bu durumu ben de yaşadım ama bebeklerimiz için en güvenli alan anneleri olduğu için bütün duygu boşaltımını bizim yanımızda yapıyolar bir nevi nazları bize geçiyor diyebiliriz veya en yakınımıza herşeyi dökebilmemiz gibi geçici olduğun unutmatın siz onun annesisiniz vazgeçilmezisiniz勺
Fatoş .

Fatoş ..

29 Haziran 2026 23:28
Bence kendinizi üzmek yerine bu durumu avantaja çevirebilirsiniz.Ev işleri çocugunuz kocanız sorumluluklarınız derken epeyce yıpranıyorsunuz e üstüne hamileymişsiniz.Kayınvalideniz çocuğu uyuturken bir kahve ya da taze sıkılmış meyve suyuyla balkon keyfi yapın.İnanın bana bu karnınızdaki bebeğe de size de çocugunuza da çok iyi gelecektir.Biraz daha büyüdüğünde yapışık ikiz gibi gezeceksiniz zaten bu anın tadını çıkarın😂
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir