Kayınpeder Zorbalığı
245 görüntüleme
N
Naime
3 Ocak 2026 21:12
Kayınpederim sürekli çocuk bizde kalsın bizde yatsın biz bakarız ona diyor her görüşmemizde aynı muhabbet gerçekten sıktı artık ne demeliyim ki bir daha bu cümleyi kullanmamalı
S
Sıla s. ..
3 Ocak 2026 21:13
Çok meraklıysanız bir tane siz doğurup bakın demelisin bence 😂😂😂
N
Naime
3 Ocak 2026 21:15
Ağzımada geliyor aslında en son dedim ki canımı iste ama kızımı asla dedim adam hâlâ anlamıyor eşimde demiş sürekli aynı şeyi söyleyip durma diye bi ara demiyordu şimdi yine diyor

Kübra E.
3 Ocak 2026 21:33
Çocuğun bir düzeni var büyüyünce kalır ısrar etmeyin de. Yani şunu yazarken bile insanın ağzıma neler geliyor da kırıcı olmamaya çalışıyoruz ama insanlar anlamıyor Allah sabır versin gerçekten
N
Naime
3 Ocak 2026 21:35
Daha kızım 8 aylık ve emiyor emiyor olmasına rağmen bunu söylüyor emmeyi bıraksa alıkoyacaklar biliyorum çocuğu onlar doğurmuş gibi davranıyorlar

Kübra E.
3 Ocak 2026 21:42
Bence sınırınızı şimdiden koymalısınız. Çok sevmek istiyorsanız buyrun gelin sevin ama gece kalma konusunda ısrar etmeyin çocuk evini yatağını bilmeli gibi şeyler gdiyebilirsiniz.
G
Gdkmc
3 Ocak 2026 21:50
Eşiniz kayınvalidenize söylesin o da kendi eşini sıkılasın tabi fayda ederse.. Allah sabır versin
N
Naime
3 Ocak 2026 21:51
Kaynanamda kalmasını dört gözle bekleyen birisi fayda etmez
G
Gdkmc
3 Ocak 2026 21:52
Deli mi ne bunlar 8 aylık bebek nasıl kalacak acaba
S
Sümeyye
3 Ocak 2026 22:06
sen emzireceksen kalsın diyebilirsiniz 🥲 çok tuhaf gerçekten hepsi aynı ya Allah yardımcınız olsun
çocuk evinde kalır ki bir bebek yani büyüse de göndermem şahsen
çocuk evinde kalır ki bir bebek yani büyüse de göndermem şahsen
A
Ayşe Ş. ..
3 Ocak 2026 22:10
Patolojik bir durum mu acaba 8 aylık bebeği ne yapacak hemde emiyor. Gece uyanda korksa nasıl zapt edecek. Bebek kalırsa sizde kalmak zorunda kalacaksınız. Belki kayın valideniz demesini istiyordur. Kocaniza söyleyin annesi ile o konuşsun rahatsız oluyoruz büyüsede bırakmayız bu ne diye. O da kayın pederiniz ile konuşsun. Yani ben bu durumlarda şu dönemde çok korkuyorum. Bebeğiniz kendini koruyacak ve ses çıkaracak duruma gelene kadar sağ gözünüzden sol gözünüze inanmayın derim. Kimseye çocuk emanet edilmez bu devirde sizde kalın yanlız bırakmayın bence. Allah korusun hepimizin bebeğini.
B
Berfin Ö.
3 Ocak 2026 23:40
‘Daha ne kadar israr edeceksin ve ben daha ne kadar reddedeceğim bilmiyorum. Yorulmadın mı’ de geç

Fatoş E.
3 Ocak 2026 23:50
Ay yanlış mı okudum diye tekrar tekrar okudum şaka gibi 😦Değil 8 ay 8 yaşına gelse bile ben nerdeysem çocuğum da orda neler neler görüyoruz duyuyoruz sakın ola çocuğunuzu yaninizdan ayırmayın