Kaygı

83 görüntüleme
G

Gizem Ö. ..

14 Haziran 2025 21:52
Merhaba hocam, bizde gecikmiş ekolali ve uyaran eksikliği sebebiyle TV kestik ve tüm arabaalrini kaldırdık. Normalde çocuk kaygılı olsa bile min. Düzeydeydi bundna snra bize karşı kaygısı arttı. Çocuk gelişim uzmanına gidiyoruz odaya giriyorlar oğlum istemiyor kapiyi kitliyo uzman biz göremiyoruz anne baba yanına tidelim diye iç çeke çeke agliyo ama bazen konuşmalarına da uzmanın cevap veriyor sorusuna. Ama bu son seansta çok ağladı altına kaçırdı yani odayı göremiyorum sanmıyorum da olumsuz bı durum olsun diye ama sakinleştirmeye çalışıyor uzman anne baba semi bekliyo süremiz bitince gidicez diyor. Kaygısını yonetmesini istiyo hatta oğlum evde bazen kendi kendine uzmanın dedigini tekrarliyo amme seni bekliyo diye. Yani bizi odaya alsa bu sefer verimli olmayacak diye düşünüyor
Aynı zmaanda ergoterapi de alıyoruz duyu bütünleme için, bir anne olarak kapıda o şekilde beklemek beni çok daraltti. Sizce ağlasa da sınır çalışmak icin bu yöntem doğru mu ? Yani 1 saat ağlasa da annen zeni bekliyo sakinleş gidicez süremiz bitmedi demek .. çocuk giderken oraya agliyo mesala yani ne düşüneceğimi şaşırdım daha da mi artıyor kaygısı sizce
F

Fatma S. ..

14 Haziran 2025 22:20
Gizem Hanım konuşmamızdaki samimiyetinize dayanarak söylüyorum. İstemediğim bir yerde kapıyı kitleyip tutsalar ben bile kaygımı yönetemem. 2.5 yaşındaki bir çocuktan bunu beklemek biraz fazla değil mi? Güvende hissetmediği bir yerde tek güvendiği kişilerin yanına gitmesine izin verilmiyor bu kaş yapayım derken göz çıkarmak gibi birşey. Belki başka yerle görüşüp olması gereken bu mu değil mi öğrenmek iyi olabilir.
H

Hatice Ö.

15 Haziran 2025 04:01
Sizin yaptığınız biraz iyilikten çok çocuğa zarar vermek gibi birşey olmuş kaş yapayım derken göz çıkarmak gibi. Bence farklı uzmanlarla görüşün bu şekilde bir tedavi yöntemi var mı bilemiyorum ama varsa da çocuğunuza travma yasatmaktan başka birşey olmuyor şu an
G

Gizem Ö. ..

15 Haziran 2025 06:11
Yorumlarınız için teşekkür ederim uzman da bu şekilde yavaş yavaş alışacak diyor yani çok arada kaldım ben de 3 yaşında kreşe başladığı zaman da bunun önüne geçmiş olacağız bir nevi demek istedi Osman hocanın yorumunu da çok merak ediyorum inşallah hemen yazar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir