Kavanoz Mama Sonrası Pişik
51 görüntüleme

Deniz M. G.
13 Aralık 2025 21:21
Bebeğim 6 buçuk aylık bugün Hero baby markasının elmalı muzlu kavanoz mamasından çok az yedirdim. Akşamına bebeğim çığlık çığlığa ağlamaya başladı. İlk önce neden olduğunu anlamadım. Altını açınca poposunun kıpkırmızı pişik olduğunu gördüm. Sanki beneğimin poposu yanmış öyle görünüyordu. Canı çok acısı yavrumun nasıl geçirebilirim piştiği ?
B
Buket ..
13 Aralık 2025 22:37
Soguk tampon yaptıktan sonra biraz havalandırın ince tabaka sudocrem sürün1-2 güne geçer çok geçmiş olsun

Ayça K. A.
Hemşire
14 Aralık 2025 00:52
Geçmiş olsun dilerim. Öncelikle ne olur kavanoz mama almayın :( hepsini evde kendiniz yaparsınız 1 havuç 1 mango 1 elma çok az su ile haşlayın çatal ile ezin hem pütürlü olsun biraz hem sağlıklı üstelik 2-3 gün yedirebilirsiniz pişik kısmına gelince ıslak mendil kullanmayın alt açmadan sonra kurulayın pişik kremi günde sadece 1 kere ince tabaka halinde sürülür unutmayın bir de ben alman bephanteni penaten kullanıyorum tırnağından olan çiziklerden pişiklere memnunım

Deniz M. G.
14 Aralık 2025 05:44
Çok teşekkür ederim.Sürdüğüm kremler işe yaramış gece pişiği solmuş acısı hafiflemişti. Kavanoz mama kullanmıyordum normalde dışarda olduğum için denemek istemiştim acil durumlarda kullanabilir miyim diye. Ama bir daha asla almam. Penateni deneyeceğim.