Katılma Nöbeti

69 görüntüleme
D

Dilan K. ..

8 Ağustos 2025 07:19
Bebeğim 3.5 aylık 2. Ay aşıları sırasında ağlarken kaskatı olup nefesi gitti ve mosmor oldu nefes almadı bir kaç saniye sonra hemşire burnunu sıkınca düzeldi. Sonrasında 3 kez daha evde oldu. Korkunca direk ağlamaya başlıyor ve bir anda nefes almayı bırakıp kaskatı oluyo doktorumuz çok erken başladığı için bu durumun 4. Ayda eko ve demire bakalım dedi ama korkuyorum sürekli böyle olunca. Ve nöbet sırasında nefesini doldurup bebeğin yüzüne hızlıca üfle dedi ne kadar doğru bilmiyorum başına gelen varmı acaba
Ş

Şevval N. K.

8 Ağustos 2025 07:29
Yani suratına üflemek bana nefesini daha çok keser gibi geliyor .dikkatli olun uflerken
D

Dilan K. ..

8 Ağustos 2025 07:30
Oksijensiz kaldığı için yapmam gerektiğini söyledi doktorumuz aslında işe de yarıyor daha çabuk kendine geliyor çocuk
Hülya A. .

Hülya A. ..

8 Ağustos 2025 07:43
Benim bebeğim kolik ve ağlarken bazen nefesi kesiliyor yüzüne ufleyince geri geliyor bunu yaparken korkulacak bir durum yok şu an 3 buçuk aylık ve 3 haftalık olduğundan beri yaşıyoruz bu durumu umarım bu nöbetler sebepsiz ve geçicidir . Geçmiş olsun.
D

Dilan K. ..

8 Ağustos 2025 07:44
Umarım öyledir teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
M

Meltem G.

8 Ağustos 2025 07:57
Benim bebegimde katilma nöbeti geçirmişti banada doktor yüzüne üfle demişti bebegi mümkün olduğunca aglatmamaya çalışın bakımını yaparken ben hala ağlamasın diye elimden geleni yapıyorum katılma nöbeti uzun sürerse beyne ve kalbe zarar verebilir demişti bize doktor
D

Dilan K. ..

8 Ağustos 2025 08:03
Aslında ağlarken değil korktuğunda oluyo mesela dışardaki araba kornasınsan bile korkuyor bir anda ağlamaya başlıyor uzak tutmaya çalışıyorum korkacağı ortamdan ama nasıl tutabilirim fazla bilmiyorum beyne ve kalbe zarar vermez diye biliyorum çünkü genelde 60 saniye dolmadan kendine geliyor Allah yardımcımız olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir