Katılarak Ağlama
82 görüntüleme
B
Büşra K.
18 Haziran 2025 09:16
Hocam merhaba . Kızım 8.5 aylık ve bazen ağladığında katılarak ağlıyor 10 saniye falan nefes alamıyor dudak cevresinin rengi degisiyor . Neden oluyor ne yapmalıyim lütfen 🙏🏻
B
Bilge B.
18 Haziran 2025 19:07
Demir eksikliğinden kaynaklı. Geç kalmadan çocuk doktorunuza söylemelisiniz sanol ferro tarzı şurup başlayabilir. Aynısı benim oğlumda da var
B
Büşra K.
18 Haziran 2025 19:16
4.aydan sonra saglik ocağının verdigini kullandım gecen ay da sidefer demir ilacına basladım henüz hic kan tahlili yapılmadı . Ciddi bir durum mu siz ne yapıyorsunuz ?
F
Fatma S. ..
18 Haziran 2025 19:32
Konu hakkında bilgim yok ama 9. Ayda kan tahlili yaptırmak gerekiyor zaten. Siz şimdiden yaptırabilirsiniz bence. Sonuca göre sizi yönlendirirler umarım kalple alakalı falan birşey değildir.
B
Bilge B.
19 Haziran 2025 22:50
Evet Fatma hanımın dediği gibi 9. Ay da bütün kanlara bakarlar. Eksikse başlamalı dr. Bizim doktor geçiştirdi bestironla idare etmişiz. O da eksiği yerine koymazmış daha da ilerledi bağışıklığı düştü kilosu az bebeğimin. Ve bilin ki her katılma nöbetinde bebeğinizin beynine oksijen gitmiyor. Ben bu konuda mağdur oldum siz olmayın ve zamanında müdahale edin 🙏🏻