Katılan Bebek

109 görüntüleme
B

Büşra Y.

26 Haziran 2025 22:38
Kızım 11 aylık ve katılma yaşıyor ağladığında nefesi kesiliyor ve morarıyor kan değerimiz 9 aylıkken 10.6 çıkmıştı yine de kan ilacı verdi doktorumuz ferrozinc ama bebeğim asla içmiyor tadı çok kötü bende onun yerine bestiron kullanıyorum. Katılmadı geçmedi her zaman değil canı çok yandığında kosa süreli saniye sürüyor ama beni tedirgin ediyor sizin bir öneriniz var mıdır
P

Perihan Ç.

27 Haziran 2025 20:32
Olabildiğince rahat olun kendi nefesini istese de çok uzun bir süre tutamaz bazen nadir olarak bazı çocuklarda 1 dakikan uzun sürüyor kısa süreli bilinç kaybı oluyor böyle bir durumda doktor görüşü almak önemli. Benim oğlumda da vardı nefesini çok uzun süre tutamaz mecbur nefes alacak diye düşündüm hep kucağıma alıp sakinleştirdim her defasında. Ağlamaması için özellikle hiç bir girişimim olmadı kendiliğinden unuttu yapmıyor. Sürekli ağlamasın katılmasın diye uğraşmanın hiç bir faydası yok diye biliyorum. Umarım en kısa sürede geçer
E

Edanur Ö.

27 Haziran 2025 20:42
Katıldığı zaman yüzüne üfle işe yarar
Merve A.

Merve A.

16 Temmuz 2025 20:49
Benim oğlum da 3 aylık ve katılma doğduğundan beri var. Doktorlar hastaneden çıkmadan önce çok katılırsa yüzüne üfleyin demişlerdi. Ben küçükken bende de öyle oluyormuş genetik mi bilmiyorum
Bahar G. K. .

Bahar G. K. ..

19 Temmuz 2025 20:07
Benim bebeğim 1,5 aylıkken kolik ağlamaları ile birlikte katılma nöbetleri de başladı. Şuan 4,5 aylık ama hala devam ediyor ağlamaya başladıktan kısa süre sonra yüzü kıpkırmızı olup katılıyor . Hemen elimle tutup sırtına biraz hissedilir şekilde iki üç kez vuruyorum . Çocuk nöroloji doktoruna gittik EEG çekildi normal geldi. Bazı bebeklerde yenidoğandan itibaren olabiliyormuş. Doktor çok ağlatmamaya çalışın dedi ama öyle bsey mümkün olamıyor maalesef

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir