Katı Gıda Yiyor Pütürlü Gıda Yemiyor

202 görüntüleme
E

Emel Y.

12 Haziran 2026 20:26
Bebeğim 10 aylık son 2 haftadır sebzelerde ki taneleri yemiyor

Ya pürrüzssüz olacakki yesin yada oankek makarna katı olanları eliyle yiyor kaşığı reddediykr sebze pütür taneli yemekleri öğürüyor varmı böyle olan ne kadr sürer ne zaman geçer
M

Melike M.

12 Haziran 2026 20:34
10 aylık olmuş artık bebeğiniz pütürlü vermeyi bırakın bende direk katı gıdaları küçülterek verin yesin.Çokta zorlamamak gerek
E

Emel Y.

12 Haziran 2026 20:36
Melike Molla
10 aylık olmuş artık bebeğiniz pütürlü vermeyi bırakın bende direk katı gıdaları küçülterek verin yesin.Çokta zorlamamak gerek
Mesela bi tavuk çorbası ne bilim taneli yeşil mercimek şehriyeli yemiyor ıspanak yemeği yemiyor pırasa yapsam yemiyor formatlarını değiştiirrip öyle sunayım ama tarif tükendi bende
M

Melike M.

12 Haziran 2026 20:47
Hııı o şekilde onlarıda yemiyorsa sorun olur bu evet.Önüne koyup kendinin mıncıklayıp yemesini beklediniz mi hiç? Yaz günü zaten ben önüne koyuyorum kendi biraz bile yese yeter diyorum sonra hemen duşa sokuyorum.Sizde bi deneyin belki yer
E

Emel Y.

12 Haziran 2026 21:24
Melike Molla
Hııı o şekilde onlarıda yemiyorsa sorun olur bu evet.Önüne koyup kendinin mıncıklayıp yemesini beklediniz mi hiç? Yaz günü zaten ben önüne koyuyorum kendi biraz bile yese yeter diyorum sonra hemen duşa sokuyorum.Sizde bi deneyin belki yer
Çok cıvık oynuyor ama ağzına götürmüyor sadece ortalığı venkeneini batırıyo kan değerleride iyi çıkmarı bi şekilde yedirmem lazım ama yemiyo
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir