Katı Gıda Yemiyor

236 görüntüleme
E

Ezgi E.

17 Haziran 2026 09:53
Kızım 13 aylık ek gıdaya başladığımızdan beri katı gıda yemiyor yutmuyor agzına alıp çiğniyor diliyle hemen geri cıkarıyor bazen dakikalarca agzında dilinin üstünde bekletiyor ama yutmuyor gastroentrolije gittik yutmayla ilgili sorunu yok gibi duruyor sebebi ne olabilir masada tüm yicekleri yere fırlatıyor sadece mama ve emerek besleniyor
T

Tuğba B. ..

17 Haziran 2026 10:15
Blendır çok kullandınız mı?
E

Ezgi E.

17 Haziran 2026 10:22
Tuğba Beyazgül
Blendır çok kullandınız mı?
Hayır çok az püre şeklinde verdim ki zaten çorba falanda içmiyor. Ek gıdaya basladıgımızdan beri sevmedi istemedi çok az az tadıyordu
H

HafsaÖ.

17 Haziran 2026 10:42
Emiyor mu benim bebeğim de 11.5 aylık aynı durumdayız
m

mrss

17 Haziran 2026 10:48
13 aylık bebeğim de öyle bu aralar blw olsun diye önüne koyuyorum atıyor ağlıyor çorba vs içmiyor Benim yedirmeye çalıştığımı da diliyle geri çıkarıyor meyve harici bişey yemez oldu
M

MT

17 Haziran 2026 11:10
Ezgi hanım ergoterapi düşündünüz mü hassasiyeti olabilir bi bakın isteeseniz
D

Damla M.

17 Haziran 2026 11:56
Benim oğlum da 11.5 aylık son 2 aydır ağzına koyduğum katı şeyleri tükürüyor eliyle çıkarıyor çok nadir bir şekilde yiyor
G

Gözdenur K. Ş. ..

17 Haziran 2026 12:53
Karni tok olduğu için olabilir mi ? Mama yi azaltmayı deneyin zamanlada bırakırsınız meme ve yemek yemeye geçer belki
E

Ezgi E.

17 Haziran 2026 20:50
Aç oldugunda da bir sey yemiyor aclıktan aglıyor mecburen mama yapıyorum. Doktoru da ergoterapi önerdi duyusal hassasiyet olabilir dedi
E

Ezgi E.

17 Haziran 2026 20:51
MK
13 aylık bebeğim de öyle bu aralar blw olsun diye önüne koyuyorum atıyor ağlıyor çorba vs içmiyor Benim yedirmeye çalıştığımı da diliyle geri çıkarıyor meyve harici bişey yemez oldu
Aynen bizimde öyle masadaki her şeyi yere atıyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir