Kati Gida Yeme Sorunu
155 görüntüleme
E
Eda E.
18 Mart 2026 13:16
Bebek/cocugunuzda kati gidayi hala yiyememe ogurup kusma cikarma yapan var mi? Bir turlu kati gidaya gecemiyoruz ergoterapiste gittik sonuc ayni.
M. K.
18 Mart 2026 22:46
Merhaba ,ben de oglumla yemek yerken hep sorun yasadım tadım bıle yapmadı [7.ayda](7.ayda) yedı Sadece yogrt ve corba [yedı.9.ayda](yedı.9.ayda) tarhanayı bıraktı,Bız 14ayın ıcındeyız hala kasıkla bır yemek yemıyor elımle makarna muz vs.Kasıkl reddı var corba ıcmıyor sadece yogurt corbas ıçri onu da bıraktı artık ıcmıyor.Ergoterapı aldık ama ben sonuc alamadım
S
Sinem S.
19 Mart 2026 04:41
Kızım pilavmakarna ve muz püresi yiyor 14 aylık başka bir şey yemiyor söylediğiniz durumla alakalı olabilir mi
G
Gamze E.
22 Mart 2026 08:06
Benim bebeğim de omlet pankek yiyor çorba asla içmiyor önceden hep çorba içerdi katıya geçince çorbayı bıraktı kaşık reddi gibi asla kaşık görmek istemiyor ne yapacağımı bilemiyorum
E
Elifhan ..
22 Mart 2026 16:59
Aynı durum bizde de var deli ölücüm artık direkt yutuyor. Çiğneme alışkanlığı kazanmadı. O yüzden taneli şeyleri yerken öğürüyor kusuyor

Ayşe V. ..
22 Mart 2026 17:34
Benim bebeğim de omlet pankek yiyor çorba asla içmiyor önceden hep çorba içerdi katıya geçince çorbayı bıraktı kaşık reddi gibi asla kaşık görmek istemiyor ne yapacağımı bilemiyorum
G
Gamze E.
22 Mart 2026 17:59
Şurup kullanımı sonrasi falan mı kaşık reddi oldu

Ayşe V. ..
22 Mart 2026 18:09
Yok hayır şurubu şırınga gibi birşeyle veriyorum hep ki o dönem hiç şurup vermedim sevmediği bir çorba içmişti biraz sonra tamamen kesti kaşık reddi başladı
S
Sinem
Premium Üye
22 Mart 2026 22:46
Bende de oldu hala var aslında ama belli oranda aştık sayılır. Armuta bayılıyor bir kaşık armut peşine sevmediği yemeklerden bir kaşık sonra tekrar armut tekrar diğer yemekler diye diye önce kaşıkla barıştık. Açlık dereceside önemli normal verdiğiniz zaman dilimine göre bir miktar daha aç vermeye çalışın böyle böyle tamamen olmasada bir nebze kabul ediyorlar. Artık ne kadar yerse kâr gözüyle bakıyorum zaten
M. K.
22 Mart 2026 23:29
Bende de oldu hala var aslında ama belli oranda aştık sayılır. Armuta bayılıyor bir kaşık armut peşine sevmediği yemeklerden bir kaşık sonra tekrar armut tekrar diğer yemekler diye diye önce kaşıkla barıştık. Açlık dereceside önemli normal verdiğiniz zaman dilimine göre bir miktar daha aç vermeye çalışın böyle böyle tamamen olmasada bir nebze kabul ediyorlar. Artık ne kadar yerse kâr gözüyle bakıyorum zaten
S
Sinem
Premium Üye
23 Mart 2026 00:25
8 olmak üzere cam rendede rendeliyorum sulu ve yumuşak oluyor kıvamını ve tadını çok seviyor. O şekilde kandırarak hem mama oturağına hem kaşığa bir nebze alıştırdım. Oturağa oturduğunda bile ağlamaya başlıyordu o kadar ret süreçleri yaşamıştık
G
Gamze E.
23 Mart 2026 12:09
8 olmak üzere cam rendede rendeliyorum sulu ve yumuşak oluyor kıvamını ve tadını çok seviyor. O şekilde kandırarak hem mama oturağına hem kaşığa bir nebze alıştırdım. Oturağa oturduğunda bile ağlamaya başlıyordu o kadar ret süreçleri yaşamıştık
Yükleniyor...