Katı Gıda Sonrası Kusuyor

84 görüntüleme
H

Hilal D.

2 Şubat 2026 22:26
Bebeğim 9 aylık olmak üzere. İştahı çok değişken ama çok sık diş çıkarttı bu zamana kadar o yüzden iştahının dalgalanmasını anlıyorum. Ama asıl sorun şu tam çok güzel yemek yedi diyorum yemekten yarım saat sonra falan kusuyor. Her seferinde olmuyor ama gerçekten güzelce tabağını bitirdiğinde yaşıyoruz bunu. Reflü tanısı hiç almadık. Kilo alımı iyi diye kusmalarının azalarak biteceği söyleniyor ama bitmiyor bir türlü.
Hatice C. .

Hatice C. ..

2 Şubat 2026 23:06
Çok mu yiyor ki bebek emzirdikten sonra kusması için fazlasını atıyor diyoruz ya yemek yeme kısmı da mı öyle acaba
H

Hilal D.

2 Şubat 2026 23:15

Hatice Celik

Çok mu yiyor ki bebek emzirdikten sonra kusması için fazlasını atıyor diyoruz ya yemek yeme kısmı da mı öyle acaba

Olabilir tabii ki ama asla zorlayarak yedirmiyorum. Ağzını açmıyorsa devam etmiyorum kendisi neyi ne kadar istiyorsa öyle yediriyorum.
Hatice C. .

Hatice C. ..

3 Şubat 2026 15:09

Hilal Demir

Olabilir tabii ki ama asla zorlayarak yedirmiyorum. Ağzını açmıyorsa devam etmiyorum kendisi neyi ne kadar istiyorsa öyle yediriyorum.

Bir sağlık sorunu yoksa muhtemelen fazla yediği için geri çıkarma yapıyo kustuğu tabağı doldurmayıp daha az koyarak deneyin .
H

Hilal D.

4 Şubat 2026 00:13

Hatice Celik

Bir sağlık sorunu yoksa muhtemelen fazla yediği için geri çıkarma yapıyo kustuğu tabağı doldurmayıp daha az koyarak deneyin .

Teşekkür ederim cevabınız için. Kendi istediği kadar yiyor ama dediğiniz gibi muhtemelen fazla yiyor azaltarak yedirmeyi deneyeceğim. Ama bu sefer de doydu mu endişesi oluyor ister istemez. Ek gıda süreci çok kafa karıştırıcı ya
Hatice C. .

Hatice C. ..

4 Şubat 2026 03:04

Hilal Demir

Teşekkür ederim cevabınız için. Kendi istediği kadar yiyor ama dediğiniz gibi muhtemelen fazla yiyor azaltarak yedirmeyi deneyeceğim. Ama bu sefer de doydu mu endişesi oluyor ister istemez. Ek gıda süreci çok kafa karıştırıcı ya

Ama ek gıda daha çok tadım üzerine bi nevi destek 1 yaşa kadar doysun diye değil ana kaynak emiyorsa meme yoksa mama şeklinde diyor ya doktorlar ben mi yanlış biliyorum acaba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir