Katı Gıda Hakkında

51 görüntüleme
S

Seda Y.

21 Haziran 2025 18:43
32 haftadan sonra rahim içi gelişim geriliği vardı. 36+5te preeklampsi sebebiyle doğuma girdim. bebeğimin dk 1940 11 gün yoğun bakım süreci var ve 2 ay boyunca süt sağarak besledim sonra emzirmeye geçtik sadece anne sütü aldı. doğum tarihine göre 7 aylık ve 8600gr. doktor 6 aylıkken katı gıda listesi verdi, toplamda 5 öğünden oluşuyo. ilk gin 1 öğün ile başlayıp 3 günde bir 1 öğün eklememi söyledi. akşam öğününde tok tutsun diye muhallebi var ve 6 ölçek mama içeriyo. buzlukta sağılmış sütüm var diye onu kat mama yerine dedi. çapanın son konferansında bahsedilen listede ufak oynamalar yapmış. artık beslenme düzeni böyleymiş. 6 aydan sonra primer besin katı gıdaymış, anne sütü değilmiş. ben bebeğime 2 öğün veriyorum (diğer tüm doktorların önerisi gibi) diye kızdı :))) ama yine de 2 öğünden devam ediyorum. sizce yanlış bir yolda mıyım? bu arada bebeğim 6-7 ay arasında 550 gram almıştı ve doktor şaşırdı. “yine de iyi kilo almış” dedi

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir