Katı Gıda Başlangıç

173 görüntüleme
Z

Zekiye Ö.

18 Haziran 2025 18:14
Bebeğim altı buçuk aylık katı gıda deniyoruz ama yediği herşeyi tükürüp yemek istemiyor. ne yapacağımı bilmiyorum
S

Seçil B.

19 Haziran 2025 06:37
Benim bebeğim de 5 buçuk aylık sadece yoğurt yiyor diğer besinler boğazına takılıyor öğürüyor kusuyor
Ş

Şükran A. ..

19 Haziran 2025 06:39
Tukurdugunde tepki olarak gülüyorsaniz bunu oyun haline getirmiş olabilir her tukurdugunde yüzünüzdeki ifadeyi notrleyip yiyeceği vermeye devam edin bebeğinize sesli bir şekilde hayır tukurmeni istemiyorum diyebilirsiniz ama yüzünüzde gulumeseme olmasın ya da tukurdugunde aşırı tepki vermeyin bagirmayin kızmayın sadece yüzünüz gayet düz bir şekilde yaptığın doğru değil vb gibi şeyler diyerek yediği şeyi vermeye devam edin
M

Merve G.

19 Haziran 2025 06:51
Merhaba bebeğim 5 aylık ek gıda tadımlarına başlayacağız ilk olarak havuç ve kapaktan mı başlanmalı yoksa yoğurdu mu tercih etmemiz gerekir
M

Melike G.

19 Haziran 2025 06:55
Dün kontrolümüz vardı ilk önce emiyorsa ya da mama ile besleniyorsa beslendikden sonra ek gıda meyve ve sebze pürelerini dengeli vermek önemli sürekli tatlı yerse sebze yemez sürekli sebze yerse tatlı yemez maalesef tuz ya da vb şeyler kullanayamıyoruz yemiyorsa kızıma zorlamıyorum yemek isterse veriyorum sonra bebek bıkıyo istemiyor zorlayarak yedirmeye çalışan 2-3 arkadaşm var onlar zorladıkça bebek yemiyor
Ş

Şükran A. ..

19 Haziran 2025 06:58
Bizim doktorumuz üç gün kuralı ya da ilk sebze sonra meyve falan bu tür şeyleri onermedigini her şeyden az ve dengeli bir şekilde tarlası gerektigini söylemişti ve bebeğim on aylık herşeyden az az vererek başladık ek gıdaya ve şuan herhangi bir sorunumuz yok
Ş

Şükran A. ..

19 Haziran 2025 06:58
Ama benim tek kuralım asla blender kullanmamak her şeyi çatalla eziyorum az da olsa içi pütürlü olacak ki ileride de püre beslenmeye alismasin
M

Melike A. ..

19 Haziran 2025 07:37
Bende oğluma ilk yoğurt tattırdım daha sonra elma püresi daha sonra kabak püresi ama yeşil kabaktı onu sevmedi sonra pirinç unuda elma püresi falan katıp verdim çok seviyor onu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir