Katı Gıda Almıyor 6 Aylık
81 görüntüleme
S
Serap A.
5 Temmuz 2025 12:49
Ek gıdaya yeni başladık zamanında doğdu 180 günü tamamlayıp öyle başladım havuç patates kabak ve yoğurt denedik sadece yoğurdu yedi diğerlerini ağzına bile almak istemiyor dudağına değse ağlıyor nasıl bir yol izlemeliyim
F
Fatma S. ..
5 Temmuz 2025 18:03
Aynı durumdayız. Kaşık maması da aldım belki onu yer diye ağzına değse alıyor. Mama sandalyesinde mi problem var dedim ana kucağında denedim. Kendi kucağımda denedim hala aynı. Uykudan uyandığında mama içiyor aradan 1 saat falan geçiyor öyle deniyorum ağlıyor ama ne ağlamak. Tadım zamanı ama tadına bile bakmıyor ki. 1 çay kaşığı bile yemiyor. Yese ve sevmese anlayacağım.bu 2. Çocuğum ama sanki daha önce çocuk büyütmemiş gibi hissediyorum. Çok acayip bir çocuk bu.doğdu doğalı böyle 🙂
Ş
Şilan D.
5 Temmuz 2025 18:12
zorlamayın bence en önemlisi o kendini hazır hissedince yiyecektir meyve falan tattırın isterseniz biraz önyargısı kırılır bir de üzülmeyin zaten aç kalması mümkün değil😂
S
Serap A.
5 Temmuz 2025 18:37
Ben de sizinle aynıyım Fatma hanım benim de ikinci kızım ilk kızım 8 yaşında bu kadar zorlanmamıştım bazen de diyorum ki ömrü boyunca yiyecek zaten kafana takma diyorum düzelir inşallah
F
Fatma S. ..
5 Temmuz 2025 19:00
Üzülmek değilde sinir olmak daha çok😂sen hazırla, mama sandalyesi önlükler, ablası ben yediricem su içiricem der onunla uğraş heryer batsın çıksın sonuç 1 kaşık bile yememiş üstelik ağlıyor 😂😂 asla zorlamıyorum kaşık boşken alıp diş kaşıyor ama dolu olunca ağlıyor. Ağzına değmesiyle ağlaması bir oluyor ve bırakıyoruz. Mamadan öncede denedim sonrada ama yok sanki zehir vermişim öyle bir surat 😂😂