Kaşlarını Çatıyor ve Gözlerini Kapatıyor

56 görüntüleme
Ö

Özge

5 Ocak 2026 20:40
Kızım 14 aylık. Göz teması kuruyor , ismine tepki veriyor. Bir şey düşürdüğünde arkasından bakıyor yada koltuğun altına eğilip bakıyor, akranları ile oyun oynuyor, anne baba gel diyor, canı acıdığında acicii diyerek acıdığını belirtiyor, işaret parmağını kullanıyor, sosyal gülümsemesi var, istemediği bir şey olduğu zaman başını ve kollarını yana sallayıp hayır diyor, bay bay yapıyor , başka odadan seslendiğimde yine geliyor, doldur boşalt oyunlarını seviyor. Taklit olarak hayvan seslerini söylediğimizde isterse taklit ediyor istemezse etmiyor. Son zamanlarda sürekli kaşlarını çatıp sinirli bakıyor ve gözlerini kapatıyor. Bu hareketini ilk yaptığında güldük diye rol mü yapıyor yoksa bu bir problem mi anlayamadım? Bunu nasıl ayırt edebilirim bu konuda çok endişeleniyorum çünkü sık yapmaya başladı.
C

Cennet �.

5 Ocak 2026 21:16
Bebeğiniz birini taklit ediyor olabilir mi? Üstüne sizde gülmüşseniz hareketini pekiştirmiş olabilirsiniz. Çünkü saydığınız herşey ayına göre çok normal ve olması gereken şeyler.
Ö

Özge

5 Ocak 2026 22:39
Birimizi taklit ediyor mu bilmiyorum ama ilk yapmaya başladığında ona gülüp hoşumuza gitmişti bu kadar sık yapmaya başlayınca endişelendim bunu nasıl değiştirebilirim ?
C

Cennet �.

6 Ocak 2026 21:06
O hareketini tamamen görmezden gelin birkaç gün içinde unutur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir