Kaşıntı

98 görüntüleme
Emel C.

Emel C.

26 Nisan 2026 01:34
Merhaba bebeğim 1 yaşında yaklaşık 4 aydır kaşıntısı var cildi çok kürü değil cildiye bebeklik egzemasi dedi nemlendirici ve locoderm krem kullanıyorum ikisininde faydası olmadı alerji testi yaptırdım birsey çıkmadı bezin derdiği yerler bel ve karin kısmı kaşınıyor bez kaynaklı olabilir mi sleepy kullanıyorum ecologic veya double soft kullanıyorum
F

Feyza Ç.

26 Nisan 2026 07:03
genelde bezden kaynaklı pişik ya da alerji pek olmuyor, eğer bebeğin altını düzenli olarak temiz tutuyorsanız ve bez kilosuna uygun ölçüdeyse çok sorun olmaz bence bu arada ben de sleepy kullanıyorum çok memnunum. acaba kullandığınız nemlendirici veya pişik kremi cildi tetikliyor olabilir mi ben kendi yaptığım bal mumu merhemi alerji yapmadığı için onunla başladım onunla devam ediyorum, hem nemlendiriyor hem hava almasını sağlıyor hem de gece uzun uyuduğumuzda olası bir pişik ihimalini de ortadan kaldırıyor yara iyileştirme özelliği sayesinde yapımı YouTube da var ben babaannemden öğrenmiştim denemenizi tavsiye ederim eğer çocukta küçük bir alanda deneyip tepkime görürseniz kendiniz kullanabilirsiniz ziyan olmaz
Z

Zeliha D. ..

12 Mayıs 2026 11:14
Bence kullandığınız bez kaliteli bir marka

Cildini temizledikten sonra kurulama yapmalısınız

Ayrıca çok kalın kiyafeler giydirilmemeli ki terleme yapıp kaşıntı yapmasın

Hindistan Cevizi yağı kullanmanızda tavsiye ederim
Emel C.

Emel C.

12 Mayıs 2026 12:26
Zeliha Demirci
Bence kullandığınız bez kaliteli bir marka

Cildini temizledikten sonra kurulama yapmalısınız

Ayrıca çok kalın kiyafeler giydirilmemeli ki terleme yapıp kaşıntı yapmasın

Hindistan Cevizi yağı kullanmanızda tavsiye ederim
Suan bez değiştirdim molfix kulot beze geçtim be dediğini gibi altını temizledikten sonra havalandırıyorum kullandığım krem ve alerji damlasını bıraktım yaz geldiği için ince giydiriyorum dediğiniz gibi sanırım kalın kıyafetler kaşıntı yapıyordu çok şükür suanlik geçti birde Hindistan cevizi yagini tüm vücut kullanabilir miyim vücudu çok kuruyor suan exipial lipo kullanıyorum kıllanma yaptı bebe yarıda kullanma dedi cildiye
Z

Zeliha D. ..

12 Mayıs 2026 12:37
Kullanabilirsiniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir