Kaşıntı
94 görüntüleme
Ö
Özlem Y.
29 Kasım 2025 08:27
Arkadaşlar merhaba.bazı geceler bacaklarım ellerim kollarım sırtım kaşınıyor ve beni uyuyamıyor.17+6. Gündeyim. Pazartesi günü yine kendi doktoruma gideceğim. Riskli bir durum mu? Korkuyorum.
B
Büşra T.
29 Kasım 2025 08:53
Hamıleyken cılt çok hassas oluyo doğal ürünler kullan sabun şampuan fılan ama geceleri kaşıntı olması bende de o durum vardı gebelık kolestazı olabılır sen bır an önce gıt doktora kan değerlerine baksınlar
T
Tuğba B. ..
29 Kasım 2025 09:18
Hamileyken benimde bacaklarım kollarım çok kaşınmıltı
N
Naciye T. ..
30 Kasım 2025 10:27
Ben hamileliğimson iki ayındaher tarafımi yara edecek şekilde kasidim banyoda saatlerce oturdum kaşıntı gitsin diye ayaklarımı soğuk sudan çıkaramadım herkes uyurdu ben sabahın köründe ellerimi ayaklarımısoguk suya sokar rahatlar uyumaya çalışırdımzor bir surecti gerçekten doktora gittim normal değilne olur bı bakıntahlil yapın kan alın bebeğim iyi mi diye yalvardım her şey yapıldıkan idrar gaita utrason çok şükürhic bir şey çıkmadı sakıncalı olduğu durumlar var doktorum normalde olabilir bir sorunlada karsilasabiliriz demişticok şükür benim hormonlardan kaynaklı olduğu ortaya çıktı detaylı tahlil test yaptırın aklınızdaki soru işaretlerini gidermek için ama ben çok ağır geçirdim kaşıntıyı ve normal bir süreç dendi o yüzden kalbinizi ferah tutun.
Ö
Özlem Y.
30 Kasım 2025 10:28
Naciye hanım çok teşekkür ederim. Dilerim ki hep sağlıklı günleriniz olur. Ailenizle birlikte