Kaşıkla Birse Yemiyor

106 görüntüleme
A

Ayşenur K.

4 Şubat 2026 02:03
Merhaba benim bebeğim 13 aylık yaşına girdiginden bu yana kaşık kullanmıyor ne yaparsam yapayım kaşıkla birşey yediremiyorum sadece kendi tuttuğu pankek,krep, yumurta vs yiyor ama çorba gibi kaşık kullanılacak hiçbirşey yediremiyorum sizce ne yapmalıyım ha bu arada doktora gittim ama benle dalga geçer gibi yiyor ya ona sükret çorbada içmeyi versin dedi
Ö

Özge T.

4 Şubat 2026 02:20
Kaşık reddi diye bir şey varmış galiba gerçekten.. benim oğlum da 9 aylık yemekte ilk önce kaşığı reddederse elimle veriyorum tadını alıp kabul ettikten sonra kaşığa geçiyorum. Çorbasına ekmek banıp elinizle yedirin mesela sonra kaşık uzatın bakalım napacak..
O

Ozlem

4 Şubat 2026 07:35
Benim bebeğimde kaşıkla beslenmeyi kabul etmiyor bazen çorbayı pipetli alıştırma bardağına koyup biraz içiyor yada küçük bir kaseye koyup kaşıksız direk içiriyorum bardak gibi öylelikle biraz da olsa içiyor
A

Ayşenur K.

5 Şubat 2026 10:48

Özge Topçu

Kaşık reddi diye bir şey varmış galiba gerçekten.. benim oğlum da 9 aylık yemekte ilk önce kaşığı reddederse elimle veriyorum tadını alıp kabul ettikten sonra kaşığa geçiyorum. Çorbasına ekmek banıp elinizle yedirin mesela sonra kaşık uzatın bakalım napacak..

Ve internette de pek birşey yazmıyor sizin dediğinizde denedim ama nafile birde tabi büyüklerinin yemiyor çorbasız olmaz baskıları yıprattı yani beni kayık kullanmayan bebek mi olur vs 😕😕😕😕
Ö

Özge T.

5 Şubat 2026 11:09
Konuşanlara ben hııı diyip geçiyorum boşverin yaşayan bilir sadece ne olduğunu🌷 Geçici bi süreçtir sizi kaşık kullanırken gördükçe isteyebilir veya ona kaşık verseniz alışabilir, şimdi benim oğlan da kendi yemeğe başlayınca benden kabul etmiyor, sabırlı olacağız☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir