Kaşık Görünce Tiksinme

47 görüntüleme
E

Elif ..

18 Kasım 2025 20:23
Kızım 4 ay 1 haftalık ilaç verebilmek için hep kaşık kullandım ondan mıdır bilmiyorum ama kızıma ( küçük olduğunu biliyorm ) bazen kahvaltı yaparken kaşık ucuyla yoğurt uzatıyorum hiç ağzını açmıyor kendini geri çekiyor . Beni çok korkutan bir durum bu. Böyle Bir şey yaşadınız mı. Normal mi. Yoksa küçük olduğu için mi böyle yapıyor.
Özge U.

Özge U.

18 Kasım 2025 20:27
Bebeğiniz ek gıdaya henüz hazır değil. Hazır olma sinyallerini bekleyin. Yoksa ileri de besin redlerine sebep olursunuz. 4 ay çok erken tadımlara genelde 6. Ay itibariyle başlanıyor.
E

Elif ..

18 Kasım 2025 20:29
Aslında bende böyle düşünüyorum. Ama kayınvalidem şimdi alıştımazsan sonra hiç almaz deyip beni korkuttu. Kızımda zaten iştahsızlık var aşırı korkutan bir şey beni nu yüzden
Özge U.

Özge U.

18 Kasım 2025 21:07
Kayınvalideniz dinlemeyin bebeğinizi dinleyin o doğru zamanda besinleri tatmaya başlayacaktır. Ayrıca yBebeğinizin iştahsız olduğunu düşünüp kendinizi de bebeğinizi de strese sokmayın.
E

Elif ..

18 Kasım 2025 21:11
Tamam çok teşekkür ederim
B

Buket ..

18 Kasım 2025 21:22
Tadımlar icin cok erken, küçük olduğu için öyle yapıyor. 5 aylık olduğunda siz yemek yerken sizi izlesin bu ilgisini arttırabilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir