Kaşık Biberon Alternatifi
95 görüntüleme
A
Aslı O. D.
25 Temmuz 2025 04:49
4. Ay itibariyle 3. Kez meme reddi yaşıyoruz . Bebeğimiz kolik ve aşırı gazlı. Kakada mukus da vardı 5 farklı doktora götürdük alerji ve gastro ile 7 oldu galiba birşey çıkmadı henüz. Başta bir kaş dr antikolik biberon önerdi minimal düzeyde iyi geldi ancak hemen akabinde meme redddi oldu. Tekrar Eds ve kaşık biberona döndük tabi gaz şikayetimiz arttı. Kaşık biberona alternatif kaşık ile de besledim kaşık almak istemiyor bebeğim aşırı akış istiyor . Alternatif ne olabilir besleme için gaz da minimum tutacak ? Ayrıca emzirme danışmanlarından ricam bir memeyi aşırı çekiştirme ve ağzını açarak ve kafayı geriye atarak hatta koluyla destekalıp iktirip emiyor böylece inanılmaz gaz dolupuor ağzına,bunu nasıl unutturabilirim yorum yaparsanız çok sevinirim çaresiz kaldım
H
Hatice B. K. ..
12 Ağustos 2025 23:45
Aynı sorunu yaşıyorum siz çözüm bulabildiniz mi meme reddi yok biz de ama sütüm tazyikli geliyor ve hoşuna gidiyor ama çok gaz oluyor çözüm bulamadım bir türlü
A
Aslı O. D.
13 Ağustos 2025 05:22
Dün dokuz Eylül üniversitesi emzirme danışmanlığına gittim sütüm tazyikliymiş benimde hiperlaltasypn var dediler bu nedenle önce 5-10 cc sağıp o tazyiki alacaksın dediler. Bir çok deneme de yaptılar. Geriye doğru kaykılarak gerekirse yatmaya yakın pozisyonda akışı azaltarak emzireceksin bebek düz pozisyonda olacak dediler yani oturur pozisyonda normal emzirirken belini geriye atacak eğimli olacaksınız.fincan İle ve kaşık ile beslemeyi önerdiler fincanı hiç duymamıştım denedik almadı Google a yazıp araştırabilirsiniz.kaşık almıyor bizimki zaten bir de Eds yada finger feeding önerdiler . Eds yaptık onu da sabote ediyor. Finger feeding parmak besleme demek parmağınıza Eds hortumunu bantlıyorsunız biberona diğer ucunu atıp memeden aşağı pozisyonda yürüyorsunuz bebek çekince geliyor araştırın detayları . Bizde hiç biri olmadı kaşıkla zorluyoruz
A
Aslı O. D.
13 Ağustos 2025 05:25
Ben tazyik almayı elimle memeyi kaldırıp alttan kavramayı ve c yapmayı iyice anlattılar onları yapıyorum geriye kaykılıyorum olabildiğince azaltmaya uğraşıyorum bir tık iyi gibi. Biz ayrıca gastro ve alerji birimine gidiyoruz orada izlediler bebeğin gastroya gitmesi lazım dediler çünkü aşırı barsak hareketi var. Kısacası faydalı olur inşallah olmadı üniversite hastanesi varsa orada emzirme danışmanlığı oluyormuş bir araştırın