Karton Kutuda Mama

114 görüntüleme
H

Hatice İ. ..

23 Mart 2026 12:51
Hipp markasının teneke kutuda olanını alıyordum sonra karton kutuda olanını poşetli olanını aldım, nasıl saklamaliyim ağzını klipsle kapatsam sorun olur mu z sizler nasıl muhafaza ediyorsunjz
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

23 Mart 2026 12:55
Bir tane kutulu alıp o kutuyu kullanın ben de öyle yapıyorum
H

Hatice İ. ..

23 Mart 2026 12:56
Teşekkür ederim evet eski kutusu vardı o zaman yıkayıp kullanayim
G

Gamze E.

23 Mart 2026 13:28
Cam saklama kabında saklıyorum mis gibi sorunsuz kullanıyoruz her bitikten sonra yıkıyoruz yine dolduruyoruz
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

23 Mart 2026 13:41
Hatice İnal
Teşekkür ederim evet eski kutusu vardı o zaman yıkayıp kullanayim
Yıkamayin paslaniyor yıkamadan kullanın
H

Hatice İ. ..

23 Mart 2026 13:55
Aa yikamistim atayim o zaman , aslında 1 litrelik cam saklama kabı var tahıl falan koymak için ama ağzının vakumu tam tutmayabiliyor, ama şimdiye kadar içindeki tahıllar hiç nemlenmedi, onu kullansam bisey olur mu acaba yada başka bir fikriniz var mı
H

Hatice İ. ..

23 Mart 2026 13:59
İlla ki aktarılması gerekiyor mu peki mamanin
T

Tuğba B. ..

23 Mart 2026 14:00
Eski kabına boşaltabilirdiniz .cam kavonozda da saklayabiliesiniz
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

23 Mart 2026 14:01
Hatice İnal
Aa yikamistim atayim o zaman , aslında 1 litrelik cam saklama kabı var tahıl falan koymak için ama ağzının vakumu tam tutmayabiliyor, ama şimdiye kadar içindeki tahıllar hiç nemlenmedi, onu kullansam bisey olur mu acaba yada başka bir fikriniz var mı
Valla cam ağır olduğu için ben tercih etmedim bir kutu mama aldım bitti ona dolduruyorum uzun bir suredir de böyle kullanıyorum bir sorun yaşamadım
T

Tuğba B. ..

23 Mart 2026 14:01
Hatice İnal
İlla ki aktarılması gerekiyor mu peki mamanin
Hayır boşaltmanızda şart değil ağzına sıkjca kapatın hava almasın sorun olmax
H

Hatice İ. ..

24 Mart 2026 22:44
Müşteri hizmetlerini arayıp sordum kendi kutusunda kalabilir [3.hafta](3.hafta) içinde bitirmeniz yeterli ağzını sıkıca kapatın sadece dediler
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir