Karpuz Yerken Boğazına Kaçması

473 görüntüleme
İ

İrem ..

Premium Üye
19 Haziran 2026 09:52
Bebeğim 14 aylık dün karpuz yerken boğazına kaçırdı panikledi ben de panikledim o sırada kendisi öksürerek çıkardı karpuzu ve çok ağladı kucağıma alıp sakinleştirdim kendine gelince yemeye devam etti . Sonrasında normal yaşamımıza devam ettik ama ben akciğerine kaçma ihtimalinden korktum . Nefes alış verişi normal öksürük yok sadece bugün ağlarken sanki derin nefesi zor alıyor gibi hissettim ama tamamen psikolojik olarak da böyle bi şey hissetmiş olabilirim . Keyfi yerinde oyununu oynuyor normal . Başına daha önce bi şey gelip de doktora giden var mı ?
N

Nur ..

19 Haziran 2026 11:22
Normal yaşantısına döndüyse merak etmeyin bi sıkıntı olmaz dediğiniz gibi tamamen psikolojiktir hissettiğiniz şey. Olabilecek en kötü tablo şu an boğazının birazcık tahriş olması olabilir keyfi yerinde diyorsunuz muhtemelen o da olmamıştır
İ

İrem ..

Premium Üye
19 Haziran 2026 14:12
Nur 🌸
Normal yaşantısına döndüyse merak etmeyin bi sıkıntı olmaz dediğiniz gibi tamamen psikolojiktir hissettiğiniz şey. Olabilecek en kötü tablo şu an boğazının birazcık tahriş olması olabilir keyfi yerinde diyorsunuz muhtemelen o da olmamıştır
Teşekkür ederim dediğiniz gibi boğazı tahriş olmuş olabilir ☺️ bugün de gözlemdeyim şükür normal her şey
N

Nur ..

19 Haziran 2026 14:13
İrem
Teşekkür ederim dediğiniz gibi boğazı tahriş olmuş olabilir ☺️ bugün de gözlemdeyim şükür normal her şey
Sevindim çok geçmiş olsun 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir