Karnından Ses Geliyor

254 görüntüleme
D

Duygu Y. ..

14 Kasım 2025 22:06
6 aylık bebeğim karnından sürekli sesler geliyor geceleri bu yuzden uyanıyor olabilir mi ne yapmam gerekir?
Hatice C. .

Hatice C. ..

14 Kasım 2025 23:11
Doktora götürdünüz mü
Çağla Y.

Çağla Y.

15 Kasım 2025 00:03
Ay benim kızımda aynı durumda aç tok farketmez hep sesler geliyor doktoruna sorduğumda kakası normal ise bir sorun olmadığını bağırsaklarının hala geliştiğini arada böyle olabileceğini söylemişti. Kakasını her gün düzenli ve normal yaptığı için bende çok durmadım konunun üzerine:/
D

Duygu Y. ..

15 Kasım 2025 00:36
Kakası normal huzurlu geceleri haric surekli uyaniyor geçsin artık sanki o karın sesleri yuzunden uyaniyor gibi geliyor bilmiyorumvallaa
Çağla Y.

Çağla Y.

15 Kasım 2025 03:03
Ek gıdaya başladınız mı ? Ben bu ay başlamıştım geceleri çok huzursuz oldu dediginiz gibi uyumadı kıvrandı hep kakasini yapmasına ragmen baska bir doktora gittiğimde ek gıdaya hazır değildir fazla yemiştir dedi 1 hafta yedirmedim rahatlamıştı. Simdi tekrar başlayacağım ama nasıl olacak bilmiyorum bakalım 😀
D

Duygu Y. ..

19 Kasım 2025 15:42
Simdi gördüm yazinizi evet 5.5 aylikken başladik ek gidaya kakasini falanyapıyoraynenn demekki erken oldugu icin mi oldu bende mj vermesem ek gida bilemedim ki kilosunu begenmedi doktor ek gidayi artir dedi bana
Çağla Y.

Çağla Y.

20 Kasım 2025 20:07
En iyisini doktorunuz bilir tabi ama yine gözlemlemek adına bir deneyebilirsiniz 4 5 gün vermeyip beslenme sıklığını-miktarını arttırabilirsiniz belki bir kaç doktordan görüş almak daha iyi oluyor bazen bizim de kendi doktorumuz 5. Ayda başlat tadımlara alıssın 6. Ayda öğün olarak verirsin demişti' baska bir doktor da rahatsız ediyorsa bırak 6. Ayda başlat tadımlara dedi bebeğin durumuna göre görüşleri değişebiliyor
D

Duygu Y. ..

20 Kasım 2025 20:10
Tamam teşekkürederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir