Karnında Guruldama Lütfen Cevap Verin 😞

112 görüntüleme
D

Dilara

20 Ağustos 2025 19:45
Bebeğim 3 ay beş günlük covid oldu antibiyotik kullandık doğduğundan beri de probiyotik kullanıyor karnında yoğun bir şekilde guruldama var kucağıma aldığımda elimle hissediyorum anne yanı beşiğinden duyuyorum yaşayan var mı normal mı bir şey yapmak gerekir mi bilgilendirebilir misiniz lütfen
R

Rabia A. ..

20 Ağustos 2025 19:59
Merhaba benim oğlumda da oluyordu gayet normal. Birde benim oğlum 40 günlükken covid oldu, herhangi görünen bir sağlık sorunu veya sıkıntısı yoksa ciddi bir şey değildie içiniz rahat olsun şuan oğlum 11 aylık bir sıkıntımız yok
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

20 Ağustos 2025 20:01
Antibiyotik kullanımı sonrası bağırsak florası ciddi anlamda bozuluyor birkaç gün devam eder merak etmeyin
B

Betül C.

20 Ağustos 2025 20:41
Benim oğlumda da vardı gazdı açıkçası
Z

Zeynep Ö.

20 Ağustos 2025 22:02
Laktoz alerjisi olaBİLİR
D

Deniz B.

20 Ağustos 2025 22:21
Bebeklerin karın zarı ince olduğu için bu guruldamayi elinizle bile hissedebilirsiniz. Antibiyotik kullandıktan sonra biraz probiyotik kullanıyorum ben. Bu durum bizde çok daha küçükken oluyordu,zamanla geçti. Geçmiş olsun
D

Dilara

21 Ağustos 2025 05:44
Teşekkür ederim yanıtlarınız için
H

Hülya A. ..

21 Ağustos 2025 06:05
Benim bebeğim 4 aylık doğduğundan beni vardı elimi koyduğumda sanki baloncuk patlar gibi oluyordu ve sesi net duyuluyordu merak etmeyin gazdan kaynaklı zamanla geçiyor bizim ara ara yine oluyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir